Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Soğutucu Fiyatını Hesaba Katarsak, Oldukça Uyguna Geliyor. Ayrıca Türkiye Satışlı.
Buna Uygun Anakart Önerisi Var Mı Hocam ?Güzel fiyat. İhtiyacım olsa kaçırmam. Bunun yanına RX 6500 XT alırım benim için mis gibi sistem olur.
Bunun yanına F/P olarak MSI B450M Pro M2 Max yakışır. Güncel fiyatı 550 TL.Buna Uygun Anakart Önerisi Var Mı Hocam ?
Alacak Olan Varsa Güzel Bir Setup Kurabilir
(Ben Almayacağım)
iyi fiyat
Arkadaşlar Soğutucu Fiyatını Hesaba Katarsak, Oldukça Uyguna Geliyor. Ayrıca Türkiye Satışlı.
kotu olur cunku 5500 pci-e 3.0Güzel fiyat. İhtiyacım olsa kaçırmam. Bunun yanına RX 6500 XT alırım benim için mis gibi sistem olur.
Pci 4.0 Olursa Daha İyi Olur, 6500xt alacak arkadaşlar için.Bunun yanına F/P olarak MSI B450M Pro M2 Max yakışır. Güncel fiyatı 550 TL.
Evet, onu göz önünde bulundurarak söylemiştim. 3500 TL bandında daha iyisi yok. (Hiç kullanılmamış.)kotu olur cunku 5500 pci-e 3.0
Maalesef desteklemiyor. Bu yüzden B450 önerdim.Pci 4.0 Olursa Daha İyi Olur, 6500xt alacak arkadaşlar için.
5500 pci 4.0 desteklemiyor mu ?
Düzelttim.bu arada 5500'den wraith stealth cikiyo
Pardon ya, Ben Destekliyor Zannediyordum. Evet Msi Mantıklı O Zaman.Evet, onu göz önünde bulundurarak söylemiştim.
Maalesef desteklemiyor. Bu yüzden B450 önerdim.
Satıcı Depopark, Bir Şey Olduğu Zaman Muhattap DepoPark. Bildiğim Kadarıyla Türkiye Garantili Zaten.Satıcıyla ilgili fikri olan var mı? Amazonla aynı fiyat gösteriyor umarım amazondan yollamaz
Bilemiyorum cidden ucuz bir siteye benziyorda o yüzden.Pardon ya, Ben Destekliyor Zannediyordum. Evet Msi Mantıklı O Zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satıcı Depopark, Bir Şey Olduğu Zaman Muhattap DepoPark. Bildiğim Kadarıyla Türkiye Garantili Zaten.