Neler Yeni

Yardım kutusu açılmış işlemci iade alınır mı?

spam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
spam
merhaba, internet üzerinden amd işlemci aldım, kutusunu açtım herhangi bir sıkıntı problem var mı diye fakat maddi konulardan dolayı masaüstü toplamaktan vazgeçmem gerekiyor. iade etsem alırlar mı ki acaba, dış kutusu dışında hiçbirşey açılıp kullanılmadı.
açılan kutusu aynı bu şekilde.
amd-ryzen-5-3600-alti-cekirdek-3-60-ghz-z.jpg

Knispel

80+ Bronze
14 gün iade hakkınız var bu süreyi geçmemeniz gerekiyor ve bütün aksesuarlarıyla birlikte göndermeniz gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
merhaba, internet üzerinden amd işlemci aldım, kutusunu açtım herhangi bir sıkıntı problem var mı diye fakat maddi konulardan dolayı masaüstü toplamaktan vazgeçmem gerekiyor. iade etsem alırlar mı ki acaba, dış kutusu dışında hiçbirşey açılıp kullanılmadı.
Benim bildiğim kutusu açılmış olan işlemci iade alınmıyor tekrar satılabilirliği olmadığı için

Knispel

80+ Bronze
hocaam bence işlemciye letgodan sıfır diye satın satıcıyada yazık olur
Konun sahibi ben değilim fakat satıcıya yazık olacaksa letgodaki alan kişiye yazık olmayacak mı bu mantıkla?
Ayrıyeten yazık olcak bir durum yok 14 gün iade hakkın sana verilmiş bir haktır satıcılar bunu biliyor.

BirForumcuKişi

80+ Bronze
Konun sahibi ben değilim fakat satıcıya yazık olacaksa letgodaki alan kişiye yazık olmayacak mı bu mantıkla?
Ayrıyeten yazık olcak bir durum yok 14 gün iade hakkın sana verilmiş bir haktır satıcılar bunu biliyor.
hocam adam kutusu acılmış işlemcisi bi satıcı nası satsın letgoda belirtirsin 100tl asagıdan satarsın adam kutusunun acık oldugnu bilir

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
Alınır. 14 gün geçmesin ve fiziksel bir sorun olmasın yeterli. Ben incehesap üzerinden alıp bi kaç gün sonrada iade etmiştim..

r4NG3r

80+ Silver
14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsin,varsayalım ki açtın kullandın beğenmedin iade etme hakkın var herhangi bir sorun olmasına gerek yok

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam adam kutusu acılmış işlemcisi bi satıcı nası satsın letgoda belirtirsin 100tl asagıdan satarsın adam kutusunun acık oldugnu bilir
Ucuza gider. Kimse ne kadar kullanıp kullanmadığına bakmaz. Kutusu açıldıysa ikinci el fiyatından gider. En iyisi hakkı varken iade.

spam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
spam
satıcı öyle mahallesi arasındaki bi satıcı değil büyük bi firma da, yani iade almama hakkı var mı diye merak ettim sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,010
Üyeler
167,038
Son üye
Aras01
Top Bottom