Yardım kutusu açılmış işlemci iade alınır mı?

spam

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba, internet üzerinden amd işlemci aldım, kutusunu açtım herhangi bir sıkıntı problem var mı diye fakat maddi konulardan dolayı masaüstü toplamaktan vazgeçmem gerekiyor. iade etsem alırlar mı ki acaba, dış kutusu dışında hiçbirşey açılıp kullanılmadı.
açılan kutusu aynı bu şekilde.
amd-ryzen-5-3600-alti-cekirdek-3-60-ghz-z.jpg

14 gün iade hakkınız var bu süreyi geçmemeniz gerekiyor ve bütün aksesuarlarıyla birlikte göndermeniz gerekiyor.

merhaba, internet üzerinden amd işlemci aldım, kutusunu açtım herhangi bir sıkıntı problem var mı diye fakat maddi konulardan dolayı masaüstü toplamaktan vazgeçmem gerekiyor. iade etsem alırlar mı ki acaba, dış kutusu dışında hiçbirşey açılıp kullanılmadı.
Benim bildiğim kutusu açılmış olan işlemci iade alınmıyor tekrar satılabilirliği olmadığı için

hocaam bence işlemciye letgodan sıfır diye satın satıcıyada yazık olur
Konun sahibi ben değilim fakat satıcıya yazık olacaksa letgodaki alan kişiye yazık olmayacak mı bu mantıkla?
Ayrıyeten yazık olcak bir durum yok 14 gün iade hakkın sana verilmiş bir haktır satıcılar bunu biliyor.

Konun sahibi ben değilim fakat satıcıya yazık olacaksa letgodaki alan kişiye yazık olmayacak mı bu mantıkla?
Ayrıyeten yazık olcak bir durum yok 14 gün iade hakkın sana verilmiş bir haktır satıcılar bunu biliyor.
hocam adam kutusu acılmış işlemcisi bi satıcı nası satsın letgoda belirtirsin 100tl asagıdan satarsın adam kutusunun acık oldugnu bilir

Alınır. 14 gün geçmesin ve fiziksel bir sorun olmasın yeterli. Ben incehesap üzerinden alıp bi kaç gün sonrada iade etmiştim..

14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsin,varsayalım ki açtın kullandın beğenmedin iade etme hakkın var herhangi bir sorun olmasına gerek yok

hocam adam kutusu acılmış işlemcisi bi satıcı nası satsın letgoda belirtirsin 100tl asagıdan satarsın adam kutusunun acık oldugnu bilir
Ucuza gider. Kimse ne kadar kullanıp kullanmadığına bakmaz. Kutusu açıldıysa ikinci el fiyatından gider. En iyisi hakkı varken iade.

satıcı öyle mahallesi arasındaki bi satıcı değil büyük bi firma da, yani iade almama hakkı var mı diye merak ettim sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,953
Üyeler
184,863
Son üye
VaseLine
Geri