Neler Yeni

Kutusu Yırtık Ürünü İade Almak Zorunlu Mu?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
İade almayın, geri yollayın ne gerek var. Sen satıcıyı madur etmek için elinden geleni yap birde üstüne çirkefleş. ben kabul etmiyorum böyle ürünleri genelde.

Bana da şöyle bir ürün denk geldi adam almış nevresimi yıkamış kullanmış pis bi şekilde iade etmeye çalışıyor. geri gönderdim iadeyi kabul etmedim.

Dediğim gibi zaten kullanılmış alınmazda, hep tüketici açısından haklı durumlara bakıyoruz. Açıkcası işi yeni kurduğumuz için öyle çok iade durumu olmadı. Hiç yanlış üründe kargolamadık. Müşterilerimiz genel olarak memnun. Sitemizde de ve ürün satın alma anlaşmasında da iade şartlarında kutusu bozulmamış hasar görmemiş gibi ibarelerimiz mevcut. Alırsak hani memniniyet devam etsin diye alırız ama iade eden arkadaşta onu haketmeyecek şeyler sergilemeye devam ediyor. Bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben olsam iade almam ilk önce insan gibi kutu açmasını öğrensin :kekw:
Normalde onu hakediyor açıkcası.

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Dediğim gibi zaten kullanılmış alınmazda, hep tüketici açısından haklı durumlara bakıyoruz. Açıkcası işi yeni kurduğumuz için öyle çok iade durumu olmadı. Hiç yanlış üründe kargolamadık. Müşterilerimiz genel olarak memnun. Sitemizde de ve ürün satın alma anlaşmasında da iade şartlarında kutusu bozulmamış hasar görmemiş gibi ibarelerimiz mevcut. Alırsak hani memniniyet devam etsin diye alırız ama iade eden arkadaşta onu haketmeyecek şeyler sergilemeye devam ediyor. Bakalım

Gönder geri, suriyede bir işe yarar belki :D
Kutusuz ürün harbi ayıp ama ya

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Gönder geri, suriyede bir işe yarar belki :D
Kutusuz ürün harbi ayıp ama ya
Kutusuz değil, kutunun üstünde bant var o bantı açarsın normal kapağını kaldırırsın. Bunlar bantı açmadan kapağı kaldırmış açma yerleri yırtılmış kutunun.

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Kutusuz değil, kutunun üstünde bant var o bantı açarsın normal kapağını kaldırırsın. Bunlar bantı açmadan kapağı kaldırmış açma yerleri yırtılmış kutunun.
Geri gönderin bence, konu çok uzamasın.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
WhatsApp Görsel 2023-04-05 saat 14.22.55.jpg

Bizim yolladığımız ürünler bu şekilde gidiyor mesela. Altta karekodlu kağıt bant var onu yırtıp açacak misal. Bu kadar ama ordan tutmuş çekmiş yukarıya kadar kutu yırtık.

Geri gönderin bence, konu çok uzamasın.
Gönderdiğimiz ürünler bu şekilde mesela. Şimdi gelen daha gelmedi. Adamın attığı resimleride atamam kvkk dan dolayı.
ÜRün geldiğinde yırtığın boyutunu vs kendim çeker iletirim.

WhoCares

80+ Gold

ambalaj ücretini kesip iade alabilirsin :kekw:

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR