İade almayın, geri yollayın ne gerek var. Sen satıcıyı madur etmek için elinden geleni yap birde üstüne çirkefleş. ben kabul etmiyorum böyle ürünleri genelde.
Bana da şöyle bir ürün denk geldi adam almış nevresimi yıkamış kullanmış pis bi şekilde iade etmeye çalışıyor. geri gönderdim iadeyi kabul etmedim.
Normalde onu hakediyor açıkcası.ben olsam iade almam ilk önce insan gibi kutu açmasını öğrensin
Gönder geri, suriyede bir işe yarar belkiDediğim gibi zaten kullanılmış alınmazda, hep tüketici açısından haklı durumlara bakıyoruz. Açıkcası işi yeni kurduğumuz için öyle çok iade durumu olmadı. Hiç yanlış üründe kargolamadık. Müşterilerimiz genel olarak memnun. Sitemizde de ve ürün satın alma anlaşmasında da iade şartlarında kutusu bozulmamış hasar görmemiş gibi ibarelerimiz mevcut. Alırsak hani memniniyet devam etsin diye alırız ama iade eden arkadaşta onu haketmeyecek şeyler sergilemeye devam ediyor. Bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde onu hakediyor açıkcası.
Kutusuz değil, kutunun üstünde bant var o bantı açarsın normal kapağını kaldırırsın. Bunlar bantı açmadan kapağı kaldırmış açma yerleri yırtılmış kutunun.Gönder geri, suriyede bir işe yarar belki
Kutusuz ürün harbi ayıp ama ya
Geri gönderin bence, konu çok uzamasın.Kutusuz değil, kutunun üstünde bant var o bantı açarsın normal kapağını kaldırırsın. Bunlar bantı açmadan kapağı kaldırmış açma yerleri yırtılmış kutunun.
Gönderdiğimiz ürünler bu şekilde mesela. Şimdi gelen daha gelmedi. Adamın attığı resimleride atamam kvkk dan dolayı.Geri gönderin bence, konu çok uzamasın.
ambalaj ücretini kesip iade alabilirsinDediğim gibi zaten kullanılmış alınmazda, hep tüketici açısından haklı durumlara bakıyoruz. Açıkcası işi yeni kurduğumuz için öyle çok iade durumu olmadı. Hiç yanlış üründe kargolamadık. Müşterilerimiz genel olarak memnun. Sitemizde de ve ürün satın alma anlaşmasında da iade şartlarında kutusu bozulmamış hasar görmemiş gibi ibarelerimiz mevcut. Alırsak hani memniniyet devam etsin diye alırız ama iade eden arkadaşta onu haketmeyecek şeyler sergilemeye devam ediyor. Bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde onu hakediyor açıkcası.
yokmu sizde yedek kutu felen vardır illaki yırtmışya kutusunuO nasıl oluyor