Neler Yeni

Kuveytturk banka ile alakalı

Basrii

80+ Bronze
Arkadaşlar staj için anne babam ile birlikte kuveytturk bankasına gidip kendi adıma hesap açtırdım. Yarın yaşım resmi olarak 18 olacak ve hesabımın kapanma bir birseyi söz konusunu mu? Yaşımı doldurdugum için banka hesabının kapandığını, şubeye gidip tekrar hesap açtıklarını söyleyen birkaç tanıdığım oldu. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bilgisi olan yokmu?

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Hocam öyle bir şey olduğunu sanmıyorum bende Garantiden açtırdım 18 olmadan Nisan 10 da 18 oldum hesabım falan kapanmadı gayet kullanıyorum şuanda.

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öyle bir şey olduğunu sanmıyorum bende Garantiden açtırdım 18 olmadan Nisan 10 da 18 oldum hesabım falan kapanmadı gayet kullanıyorum şuanda.
yani hocam doğrusu bu ama birkaç kişiden kuveyttürk de hesap kapanıyor gibisinden şeyler duydum. Bu yüzden tereddütte kaldım..

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.
hesap kapanması söz konusu olamaz sadece ıslak imzanızı yenilemenizi isteyebilirler. Islak imzanızı bulunduğunuz ilin merkez şubesinde yenileyene kadar sadece işlem yapma sınırlaması getirilebilir.

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu güncelliyim, banka hesabım bloke edildi ve şubeye çağırıldım. Durum bu şekildedir.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
arkadaşlar konuyu güncelliyim, banka hesabım bloke edildi ve şubeye çağırıldım. Durum bu şekildedir.
Doğum günün kutlu olsun dostum nice mutlu senelerin olsun 🎂🥳🥳
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğum günün kutlu olsun dostum nice mutlu senelerin olsun 🎂🥳🥳
Ek olarak bende staj için açmıştım babamla gitmiştim bloke edilmedi banka ile alakalı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,593
Üyeler
164,339
Son üye
saplargecer55
Top Bottom