Neler Yeni

Çözüldü✓ Kuzene yeni Sistem Upgrade

Impe

80+ Silver
Aga isteyen linç etsin isteyen kızgın emojisi atsın ama umrumda değil yazacağım
Şimdi Rambo her 3-4 günde bir "amca oğluna sistem topladım, hala kızına sistem topladım bakın şu fiyata hem de, komşu oğluna sistem topladım" diyip konu açıyorsun ve açtığın konularda biraz garip mesela "rtx 2060 sattı rtx 2080Ti aldı" diyip altına topladığı sistemin fotoğrafını atıyorsun ve HİÇBİR ŞEY yazmıyorsun, amacın soru sormak olsa ya da bizim fikirlerimizi almak falan olsa tamam eyvallah ama sadece "9900k sattı bunu aldı" diyip bırakıyorsun hala amacının ne olduğunu anlamadım ne biliyim birinin ülke ekonomisine ağır bir şekilde küfür mü etmesini istiyorsun, hükumete sövüp saymalarini mı istiyorsun ya da bizim burada bunların bir hayal olduğunu mu söylemek istiyorsun anlamış değilim...
klavye mouseda düşüncelerini soruyoruz ama sistem biraz böbürlenmek nede olsa 3090 yani ben daha almadım sistem için böbürleniyorum

COREXAR

80+ Silver
Şimdi Rambo her 3-4 günde bir "amca oğluna sistem topladım, hala kızına sistem topladım bakın şu fiyata hem de, komşu oğluna sistem topladım" diyip konu açıyorsun ve açtığın konularda biraz garip mesela "rtx 2060 sattı rtx 2080Ti aldı" diyip altına topladığı sistemin fotoğrafını atıyorsun ve HİÇBİR ŞEY yazmıyorsun, amacın soru sormak olsa ya da bizim fikirlerimizi almak falan olsa tamam eyvallah ama sadece "9900k sattı bunu aldı" diyip bırakıyorsun hala amacının ne olduğunu anlamadım ne biliyim birinin ülke ekonomisine ağır bir şekilde küfür mü etmesini istiyorsun, hükumete sövüp saymalarini mı istiyorsun ya da bizim burada bunların bir hayal olduğunu mu söylemek istiyorsun anlamış değilim...
Katılıyorum.
Sonunda birisi yazmış, üşeniyordum yazmaya.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Katılıyorum.
Sonunda birisi yazmış, üşeniyordum yazmaya.
keske yazsaydin. yine öbür adam icini dökmüs ama yinede umrumda degil. özgürce olay. size geliyorsa ben birsey yapamam. gerisi fasa fiso. herkes buldunu eker. bizim ektimizde bu . isine gelmiyen yorum atmaz veya ignor eder . zaten ürün göstermede kabahat. ancak rx 570 konular cikiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eh iyide benim ne alakam var simdi. herkes buldunu alir. benim durum veya imkan varsa ürün tanitirim. amac mamac yok. sadece ürünleri ögrenin. ha ögrenmek istemiyorsaniz , o ayri konu. beni ilgendirmez ve oda sizin problemleriniz. bundan sonra zaten ürün veya information saglamam. nasil olsa 570x takili kalmis olaylar var

COREXAR

80+ Silver
keske yazsaydin. yine öbür adam icini dökmüs ama yinede umrumda degil. özgürce olay. size geliyorsa ben birsey yapamam. gerisi fasa fiso. herkes buldunu eker. bizim ektimizde bu . isine gelmiyen yorum atmaz veya ignor eder . zaten ürün göstermede kabahat. ancak rx 570 konular cikiyor.
Evet, keşke yazsaymışım.
Hem boş konu açıyorsun, hem de nispet yapar gibi böbürleniyorsun.
Açtığın konuların, amacının dışına çıktığını düşünüyorum.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet, keşke yazsaymışım.
Hem boş konu açıyorsun, hem de nispet yapar gibi böbürleniyorsun.
Açtığın konuların, amacının dışına çıktığını düşünüyorum.
tmm öyle olsun ozaman.
ozaman yanlis tanimisin ramboyu. yazik olmus.
bos konu monu sana mi kalmis dostum. senin gözünün önünde öyleyse ozaman next yaparsin biter olay.
ama dedim gibi bilgilinderme olmasin , rx570 kalma varken niye bilgilendirim demi.
hayirli olsun.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Selam Beyler,

benim Kuzen Sistem Upgrade yapicak.
eski I9 9900k var onu satti simdi.

Ekran kart olarak RTX 3080 veya 3090 düsünüyor.
lakin simdiki sistem upgrade ekran karti hesab etmedim.

hesab edersek 800-1500 euro bi fark yine olur son hesaba bakarak.

Alıntıyı görüntüle

bizde olsa şu sistemde 2k alti parça yok sende bütün hepsi 2k

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
tmm öyle olsun ozaman.
ozaman yanlis tanimisin ramboyu. yazik olmus.
bos konu monu sana mi kalmis dostum. senin gözünün önünde öyleyse ozaman next yaparsin biter olay.
ama dedim gibi bilgilinderme olmasin , rx570 kalma varken niye bilgilendirim demi.
hayirli olsun.
Abi bir şey sormak istiyorum ben seni severim ama rx570 kalma varken ne demek onu anlamadım insanlar alamadı diye mi diyorsun, ve sadece sen bilgilendirince insanlar bilgilendirilmiş olmuyor bence bu konularda. (Diğer konularında haklısın yararlı bilgiler görmüştüm zamanında)

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi bir şey sormak istiyorum ben seni severim ama rx570 kalma varken ne demek onu anlamadım insanlar alamadı diye mi diyorsun, ve sadece sen bilgilendirince insanlar bilgilendirilmiş olmuyor bence bu konularda. (Diğer konularında haklısın yararlı bilgiler görmüştüm zamanında)
Yok la. Her ikinci yorumda rx570 besleme diye. O manadan yazdim 😂

majorw0w

80+ Silver
Takip ediyorum da cidden övülmek hoşuna gidiyor görgüsüzlük seziyorum paylaşımların da owww 3090 alacak süper ötesi ya tüh atomu parçalar abi keşke biz de alsak yazık gerçekten. Cidden ülkede ekonomi kötü de harbi görgüsüzlüğe gitti bu konular.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Takip ediyorum da cidden övülmek hoşuna gidiyor görgüsüzlük seziyorum paylaşımların da owww 3090 alacak süper ötesi ya tüh atomu parçalar abi keşke biz de alsak yazık gerçekten. Cidden ülkede ekonomi kötü de harbi görgüsüzlüğe gitti bu konular.
Zengine görgüsüz. Fakire Insallah yorumlar. Vay😂. Technology ayak uydurmak gerek. Bizde trailer veya ürün tavsiye ediyoruz veya upgrade. Ama sen yenisin. Hos gördüm

Top Bottom