Neler Yeni

Kuzenim yeni sisteminin işlemci pin girişine termal macun kaçırmış.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
benim bi kuzenim var 12 yaşında ben anlattım ona nasıl montaj yapılacagını babasıyla montaj yaparken bulaştırmışlar pin yuvasına dedim ki takma onu bilgisayarcıya götürürsün yarın anakart gider mi sizce b 450 tomahawk ?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
benim bi kuzenim var 12 yaşında ben anlattım ona nasıl montaj yapılacagını babasıyla montaj yaparken bulaştırmışlar pin yuvasına dedim ki takma onu bilgisayarcıya götürürsün yarın anakart gider mi sizce b 450 tomahawk ?
Macun temizleme sıvısı gibi bir şey vardı, adını bilmiyorum o çözer büyük ihtimalle.
Anakarta bir şey olmaz.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Anakartta pinin gireceği yere mi gitmiş macun? Bilmiyorum o nasıl gerçekleşti ama denemeden anlaşılmaz. Anakartla pinler arasında gerçekleşen elektrik vb. alışverişleri olumsuz etkilerse onun bir şekilde ya temizlenmesi ya da garantiye gönderilmesi gerekiyor diye düşünüyorum, ki garanti kabul edilir mi ondan da emin değilim.

Penguen

80+ Silver
Elektriğe bağlamasın.
Mahalle bilgisayarcısı tarzı yerlere götürmesin zira daha kötü yapabilirler.
Termal macunlar genelde elektriği iletmez zaten. Güzelce temizlenirse bir sıkıntı olmaz.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartta pinin gireceği yere mi gitmiş macun? Bilmiyorum o nasıl gerçekleşti ama denemeden anlaşılmaz. Anakartla pinler arasında gerçekleşen elektrik vb. alışverişleri olumsuz etkilerse onun bir şekilde ya temizlenmesi ya da garantiye gönderilmesi gerekiyor diye düşünüyorum, ki garanti kabul edilir mi ondan da emin değilim.
ellerinden bulaşmış hocam

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
ellerinden bulaşmış hocam
Eliyle yaymaya falan çalıştıysa öyle yapmasın, elle yaymak yanlış. Elinizi işlemciyle temastan kaçındırmanız gerekiyor diye biliyorum macun uygulanma konusunda. Kredi kartı vb. gibi bir şeyle yayabilirsiniz, veya başka ne rahat gelirse.

Top Bottom