Çözüldü✓ Kuzenimin PC si ne kadar eder ?

Reaksiyon skoru
4,600
Merhaba arkadaşlar kuzenim masaüstü PC sini satmak istiyor sizce ne kadar eder bu sistem

Özellikleri:
bilgisayar kasası Dark Guardian argb 4 fan + kontürolcü ve kumanda
anakart Msi B550 PRO VDH
islemci AMD Ryzan 5 2600 3.4 GHz turbo 3.9 GHz 6 çekirdek 12 sanal çekirdek
kule soğutucusu Dark Freezer X96
ram 8x2=16gb Kingston hyperX Fury 3000mhz
ekran kartı Asus TUF GAMİNG RTX 2060
ssd Team CX2 256gb
power supply Gameforce GF700 Beyaz 700 W
AOC E2243FWS 21.5" LED Monitor
monitör kaplo dönüştürücüsü
klavye everest + mouse pad argb rampage + mouse torima rgb

Merhaba arkadaşlar kuzenim masaüstü PC sini satmak istiyor sizce ne kadar eder bu sistem

Özellikleri:
anakart Msi B550 PRO VDH
ssd Team CX2 256gb
tahminimce max 10k eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahminimce max 10k eder
diğer arkadaşlarında değerlendirmesini dikkate alıp ortalamaa bir fiyat belirlesiniz

Özellikleri:
anakart Msi B550 PRO VDH
ssd Team CX2 256gb
Her şey dahil 10u geçer hocam sarı siteden biraz ilanlara bakın daha düşük özellikteki sistemler daha pahalıya satılıyor

13-14k arası gideri var

Özellikleri:
anakart Msi B550 PRO VDH
ssd Team CX2 256gb
Sadece pc bazında bakarsak 10k civarına gider diye düşünüyorum, yine sahibindendeki en düşük fiyatlı ilanlara göre fiyatı oynatabilirsiniz. diğer arkadaşın da dediği gibi çünkü 2-3 ay önce 2070 ve 3600x'li kule tipi soğutuculu sistemi 14K'ya aldı arkadaşım. klavye mouse çok etmez gibi. Monitör de 144hz ise 2-3k'eder diye düşünüyorum.
Her şey dahil 10u geçer hocam sarı siteden biraz ilanlara bakın daha düşük özellikteki sistemler daha pahalıya satılıyor
Sarı sitedeki ilanlar bence pek bir şey ifade etmiyor, çoğu zaman en ucuz ilanlara bakıp ona göre kara vermek gerekli. Bunu ciddi söylüyorum, arkadaşım pc'yi alırken aynı özellikli pc-yi 20k'ya da koyan vardı o fiyata 4060'lı sistem alıyorsun mesela. Ek olarak sahibindene arada bir girerim, daha dün mediamarkta ve vatanda sıfırı 1400tl olan bir ürünün kullanılmışını adamlar 1400-1500'e koymuş. O yüzden sahibindendeki çoğu satıcının akıl olarak eksik olduğunu düşünüyorum :D

Son düzenleme:
Sadece pc bazında bakarsak 10k civarına gider diğer arkadaşın da dediği gibi çünkü 2-3 ay önce 2070 ve 3600x'li kule tipi soğutuculu sistemi 14K'ya aldı arkadaşım. klavye mouse çok etmez gibi. Monitör de 144hz ise 2-3k'eder diye düşünüyorum.

Sarı sitedeki ilanlar bence pek bir şey ifade etmiyor. Bunu ciddi söylüyorum, arkadaşım pc'yi alırken aynı özellikli pc-yi 20k'ya da koyan vardı o fiyataa 4060'lı sistem alıyorsun mesela. Ek olarak sahibindene arada bir girerim. mediamarkta ve vatanda sıfırı 1400tl olan bir ürünü adamlar 1400-1500'e koymuş. O yüzden sahibindendeki çoğu satıcının akıl olarak eksik olduğunu düşünüyorum :D
Öyle öyle hocam çok saçma fiyatlandırmalar mevcut alana yazık

Öyle öyle hocam çok saçma fiyatlandırmalar mevcut alana yazık
Gerçekten öyle zamanında biriyle tartışmıştım bir kulaklık için sıfırı 2k'dı adam 2400'e koymuştu. Dedim sıfırı mediamarktta böyle uygun fiyata verirsen alırım diyince "sen git media marketten al" diyip trip atmıştı :D

14k eder. Pazqrlikla 13'e kadar verirsiniz.

Evet hocam ama bilgisayarcıya satıcaktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işin içinde monitörde var. Biraz yüksekten koyup pazarlıkla düşün bence. Açılışa 16k yazın. Pazarlıkla düşersin.
Aslında aklımızda bizimde öyleydi ama pahalı diyorlar hocam bilgisayarcı 12 verdi

Geri