Neler Yeni

Kuzey Kore, dizi izleyen gençlere ağır cezalar veriyor

Hanaz

80+ Gold
dizi falan bilmem ama güney kore filmleri çok müthiş oluyor. Aynı türkiyedeki yolsuzlukları alan anlatan filmleri var kentsel dönüşümler imar rantları vs acayip kafa çalıştırıyor. Kuzey koredekilerde uyanmasınlar diye izletmezler bkz iran başkaldırdı mesela benzer olay. Kuzey korede türk dizileri izleniyormudur acaba orasını merak ettim trt atv osmanlı falan evir çevir 1000 bölüm çak izlesin dursunlar

PowerXitinia

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dizi falan bilmem ama güney kore filmleri çok müthiş oluyor. Aynı türkiyedeki yolsuzlukları alan anlatan filmleri var kentsel dönüşümler imar rantları vs acayip kafa çalıştırıyor. Kuzey koredekilerde uyanmasınlar diye izletmezler bkz iran başkaldırdı mesela benzer olay. Kuzey korede türk dizileri izleniyormudur acaba orasını merak ettim trt atv osmanlı falan evir çevir 1000 bölüm çak izlesin dursunlar
Ben nedense Amerikan,ingiliz,kanada, Avrupa Sineması falan seviyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
işte sosyalizm ile anca böyle uygulanabilinir.
ne bekliyorsunuz ki dışa bir açılsalar direkt halk çıldırır.
Çin bunu kapitalizme kısmen izin vererek önüne geçti tabi sansürler de cabası ancak bu ülke ağır bir şekilde kapalı birden açılmaları hatta açılmalar o ülkede kalıcı değişikliklere yol açacaktır.
He bu kapalılık ise çin ne zaman etkisini kaybeder o zaman olur.

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
Telefon kullanmak yasak, parlak kıyafetler giymek yasak, özel günlerde gülümsemek yasak, televizyon yasak, meslek seçimi yapamazsın vb.. bu kurallar cidden varmı bilmiyorum. Kim jong ailesinden tut hepsi halkı sömürüp 100 kilo olmuş resmen. gıcık oldum

Top Bottom