KVK teknik servisi yeni telefon gönderir mi?

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
358
Biliyorsunuz ki telefonum bozulmuştu yarın onu KVK teknik servisine göndereceğim ancak merak ettiğim bir şey var KVK teknik servisi benim telefonumu yapamazsa bana yeni telefon gönderirler mi ilk defa KVK teknik servise telefon yolluyorum bilgisi olan arkadaşlar sorumu cevaplarsa sevinirim.

1763405214092.webp

Anlaşmalı markalardan olmasına rağmen eğer tamir desteği sağlayamayacakları bir cihaz ise o markanın merkezine gönderirler. Siz tamamen KVK ile iletişimde olursunuz ve teslim alırken de KVK den alırsınız. Cihazınızın marka modeli, garanti durumu ve sorununu yazarsaniz daha iyi bir cevap bulabilirsiniz.

Anlaşmalı markalardan olmasına rağmen eğer tamir desteği sağlayamayacakları bir cihaz ise o markanın merkezine gönderirler. Siz tamamen KVK ile iletişimde olursunuz ve teslim alırken de KVK den alırsınız. Cihazınızın marka modeli, garanti durumu ve sorununu yazarsaniz daha iyi bir cevap bulabilirsiniz.
Cihazım Kvk ile anlaşmalı cihaz markası iletişim kurduğumda anlattım garantimin olduğunu bana Kvk'ya gönderin dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazım Tecno Camon 20 pro Kvk ile anlaşmalı

Geri