Neler Yeni

KYK Burs/Kredi Sonuçları Açıklandı

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
Emir

Dün itibarıyla sonuçlar açıklanmış.Bana geri ödemeli burs çıkmış.Fakat tüm maddelerini okuyarak kabul edeceğim.Burs çıkan var mı?

erenismo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren
Banada kredi çıkmış bende almayı planlıyorum geri ödeme planı nasıl oluyor tam bilgisi olan varmi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banada kredi çıkmış bende almayı planlıyorum geri ödeme planı nasıl oluyor tam bilgisi olan varmi
Mezun olduktan 2 yıl sonra kredi aldığınız sürenin yarısı kadar vaktiniz var.3 ayda 1 ödeme oluyormuş sanırım.Yanlış okumadıysam

ExploiT

80+ Bronze
Yandaş değilseniz bu işler böyle. Üniversite okuduğum dönemde bana da kredi çıkmıştı. Bir arkadaşıma da evleri arabaları olmalarına rağmen amcası x partinin bilmem nesinin kalemi olduğundan 2 yerden burs alıyordu üstelik okulun yemek hanesinde bile yemek bursu almıştı. Adalet arıyorsanız kalmadı dostlar üzgünüm..

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yandaş değilseniz bu işler böyle. Üniversite okuduğum dönemde bana da kredi çıkmıştı. Bir arkadaşıma da evleri arabaları olmalarına rağmen amcası x partinin bilmem nesinin kalemi olduğundan 2 yerden burs alıyordu üstelik okulun yemek hanesinde bile yemek bursu almıştı. Adalet arıyorsanız kalmadı dostlar üzgünüm..
Krediyi kabul etmişmiydiniz?Ettiyseniz süreci anlatır mısınız

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
İsrafil can
şuan 2000 ya ne kadar olacak acaba artacakmı

ExploiT

80+ Bronze
Krediyi kabul etmişmiydiniz?Ettiyseniz süreci anlatır mısınız
Etmiştim sonra bu olay yüzünden bile bile ödemedim yıllarca durdu sonra vergi dairesine aktarıldı borcum yine ödemedim sonra yapılandırma geldi faizleri indirildi Allahınızdan bulun haram zıkkım olsun tüm hakkım diyerek ödedim. Süreç şuan nasıl bilmiyorum ben 2014 yılında almıştım şuan farklıdır muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,555
Üyeler
161,305
Son üye
gonulsuzyigit
Top Bottom