Golf 4 R32
80+ Silver
Ben yks tercihinde başka bir şehir yazarsam ve yerleşirsem ama kyk çıkmazsa ne olacak kiraya çıkamam?
Çıkmamış OlurBen yks tercihinde başka bir şehir yazarsam ve yerleşirsem ama kyk çıkmazsa ne olacak kiraya çıkamam?
Heryerde öyle değil o işler, yurdun kapasitesini öğrenmesi gerek bizde ilk sene kalacak yer bulamayan arkadaşlar olmuştu çok sıkıntı, eğer gideceğin üni güzel bir üni değilse ve barınma sorunu varsa gitme, köklü ünilerde genelde barınma sorunları olmuyor sistem oturmuş oluyor çünkü.idareten yerleşebileceğin bir yer varsa orada kalırsın bir süre ben öyle yapmıştım. Durumun kötüyse direkt çıkıyor yoksa yedeğe alırlar illaki sıra gelir. 1 hafta kalmıstım ben sonra çıkmıstı
Ailenin tek çocuğu sen isen annen bir çılgınlık yapıp son dakika senle aynı şehre gelebilir bana öyle olduBen yks tercihinde başka bir şehir yazarsam ve yerleşirsem ama kyk çıkmazsa ne olacak kiraya çıkamam?
Kyk başvuru yaparken odadaki kişi sayısını seçme gibi bişey var mı?idareten yerleşebileceğin bir yer varsa orada kalırsın bir süre ben öyle yapmıştım. Durumun kötüyse direkt çıkıyor yoksa yedeğe alırlar illaki sıra gelir. 1 hafta kalmıstım ben sonra çıkmıstı
YokKyk başvuru yaparken odadaki kişi sayısını seçme gibi bişey var mı?
izmire 1 günlüğüne abimi kykya bırakmak için gitmiştik. Daha sonra kyk çıkmayınca her gün kiralık/ satılık ev aramıştık bir tane bile konumu iyi fiyatı şişik olmayan ev olmadığı için yaklaşık 7 gün izmirin her mahallesini dolastık. Daha sonra kalan 3 günde torpil morpil bir şeyler yaptırarak zar zor milletvekili kontenjanından sokmuştuk. Gerçekten anlamsız bir yerleştirme sistemi var.Ben yks tercihinde başka bir şehir yazarsam ve yerleşirsem ama kyk çıkmazsa ne olacak kiraya çıkamam?
kahvaltı menünü de seçemiyorsun bilgin olsunKyk başvuru yaparken odadaki kişi sayısını seçme gibi bişey var mı?