Neler Yeni

KYK YURT İZİN HAKKINDA YARDIM

Zephyrggz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Kaya
Arkadaşlar vizelerden sonra memleketime döndüm döndüğüm gün saat 22.00 i geçtiği için izin alamadım bende bir sonraki günden itibaren aldım yurt iznini şimdi yurt izni onaylandı fakat izin gününden hiç düşmemiş hala aynı duruyor acaba bı sorun olabilir mi bizim yurttada şöyle bı kural var 3 gün arka arkaya izin almazsan atiliyorsun herhalde bişey yoktur sonuç olarak onaylandı yazıyor izin tarihlerim fakat içime bı şüphe düştü yazmak istedim.

Ekler

• hshshs.jpg
    hshshs.jpg
    72.2 KB · Hit: 28

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar vizelerden sonra memleketime döndüm döndüğüm gün saat 22.00 i geçtiği için izin alamadım bende bir sonraki günden itibaren aldım yurt iznini şimdi yurt izni onaylandı fakat izin gününden hiç düşmemiş hala aynı duruyor acaba bı sorun olabilir mi bizim yurttada şöyle bı kural var 3 gün arka arkaya izin almazsan atiliyorsun herhalde bişey yoktur sonuç olarak onaylandı yazıyor izin tarihlerim fakat içime bı şüphe düştü yazmak istedim.
Bende de hemen güncellenmiyor.
Ancak aklında soru işareti kalmaması açısından yurt yönetimini arayıp bilgi alman en doğrusu olur.

Zephyrggz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftasonları ve resmi tatillerde o günden düşmüyor.
Doğru fakat benim tatilim yok okul devam ediyor bu sebepten işlenir diye düşünüyordum fakat işlenmemiş hala herhalde bir problem yok diye düşünüyorum sonuçta onaylanmış benlik bir problem değil islenmemesi yinede içime bı kurt düştüğü için yazayım dedim cevap için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,302
Üyeler
161,979
Son üye
Azrail Çakmakçı