Neler Yeni

KZ kulaklıklar nasıldır?

Wiel

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
600
600 TL civarı bütçem var en çok oyun oynarken kullanacağım bir kulakiçi kulaklık arıyorum KZ markasını yeni duydum ve galiba bu fiyat bandına güzel ürünleri varmış. Kulaklığı hem ps4de hem de pcde kullanıcam önereceğiniz kulaklık ikisiyle de uyumlu olursa sevinirim. Bu bütçe dahilinde hangi kulaklıkları önerirsiniz?
(Kulaküstü kullanmak istememe sebebim belli bir süreden sonra kafamın üstüne baskı yapıp rahatsız ediyor.)

600 TL civarı bütçem var en çok oyun oynarken kullanacağım bir kulakiçi kulaklık arıyorum KZ markasını yeni duydum ve galiba bu fiyat bandına güzel ürünleri varmış. Kulaklığı hem ps4de hem de pcde kullanıcam önereceğiniz kulaklık ikisiyle de uyumlu olursa sevinirim. Bu bütçe dahilinde hangi kulaklıkları önerirsiniz?
(Kulaküstü kullanmak istememe sebebim belli bir süreden sonra kafamın üstüne baskı yapıp rahatsız ediyor.)
yog alınmaz

neden alınmaz kz markası kötü mü yoksa 600TL bütçeyle kz mi alınmaz. Alınırsa bu fiyatlara hangi kulakiçi kulaklık alınır önerin var mı?
kz yi bazı youtuberlar reklamını yapmak için duyurdu çok iyi oldukları için değil o paraya melobuds var freebuds se vardı sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya r100 de alabilirsin mikrofonu dışında memnun arkadaşım

kz yi bazı youtuberlar reklamını yapmak için duyurdu çok iyi oldukları için değil o paraya melobuds var freebuds se vardı sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya r100 de alabilirsin mikrofonu dışında memnun arkadaşım
ps4de ps4ün kendi bluetooth kulaklığı hariç bluetooth kulaklık bağlanmıyor o yüzden kablolu almayı düşünüyorum ama yine de teşekkür ederim öneriler için.

Kz marka kulaklıklar 2018-20 arasında iyiydi. Fiyatına göre güzel performs veriyordu.
Ama değişen piyasaya ayak uyduramadılar.
Artık kullanıcılar doğal ve temiz vokaller, ölçülü ve temiz bas performansı bekliyor ama kz modelleri bu kaliteyi kullanıcıya vermekten aciz. Firma Artık resmen "beğenmezsen paranı verelim abi" diyor ve 1000 dolarlık kulaklıklar ile rekabet ettiklerini iddia ediyor. Gerçekten gülünç.
Truthear hola, Tangzu waner ya da Moondrop chu 2 gibi modellere bakmanı tavsiye ederim. Kznin verdiğini iddia ettiği kaliteyi Gerçekten veriyor .
Shenzenaudio ya da Hifigo gibi uluslararası platformlardan alabilirsin. Değişim ya da hatalı ürün gibi konularda oldukça sorumlu profesyonel bir tutumları var bu satıcıların.

Bende kz bir kulaklık almayı düşünüyorum. kablosu sağlam duruyor ve değiştirilebilir olması güzel bir artı.

Geri