Hocam bu beni aşar ya sdfsdfsdfsdf, oyun için falan kullanıcam sadece. Siz müzik için sanırım.bütçen ne kadar bilmiyorum ama kendime yılbaşı hediyesi olarak bunu aldım gerçekten çok kaliteli. basslar birazcık düşük bence ama onun dışında her şey çok net bütün enstrümanları çok rahat ayırt edebiliyorum birbirlerini baskılamıyorlar
bundan önce tangzu wan'er sg kullandım 4 ayda bağlantı yerinden kırıldı. amazondan almıştım yurtdışından gelmesine rağmen iade aldılarHocam bu beni aşar ya sdfsdfsdfsdf, oyun için falan kullanıcam sadece. Siz müzik için sanırım.
Bende şu an KZ ED 12 var kulaklık sapasağlam 5-6 yıl oldu ama kablosu artık algılama sorunları çıkarıyor bana.bundan önce tangzu wan'er sg kullandım 4 ayda bağlantı yerinden kırıldı. amazondan almıştım yurtdışından gelmesine rağmen iade aldılar
Alıntıyı görüntüle
Bütçe kaynaklı değil ama sırf pc de kullanacağım kulaklığa da çok vermek istemedim. Saol öyle bir şey yaparım olmazsa.kz edx pro almıştım sesi fiyatına göre güzel 3-4 ay falan oldu bi sorun yok
bütçen bu kadar düşükse alınabilir
yalnız senin kz ed 12, edx prodan daha mı iyi pek bilmiyorumBütçe kaynaklı değil ama sırf pc de kullanacağım kulaklığa da çok vermek istemedim. Saol öyle bir şey yaparım olmazsa.
Muhtemelen daha iyi ama artık kablosunun değişmesi lazım Türkiye'de 600 liraya satıyorlar. Bende direkt yurtdışından yeni kulaklık alırım daha iyi.yalnız senin kz ed 12, edx prodan daha mı iyi pek bilmiyorum
hocam truthear gate al o zaman. kz marka kulaklıklar bildiğim kadarıyla v shape tuninge sahip hexanın bassı sana çok az gelir. gate bile harman targetten az bassa sahipBende şu an KZ ED 12 var kulaklık sapasağlam 5-6 yıl oldu ama kablosu artık algılama sorunları çıkarıyor bana.
Tamam teşekkürler kankam hoşuma gitti muhtemelen onu alırım.hocam truthear gate al o zaman. kz marka kulaklıklar bildiğim kadarıyla v shape tuninge sahip hexanın bassı sana çok az gelir. gate bile harman targetten az bassa sahip