kzkulaklık.com güvenilir mi

PotaDogi

80+
Reaksiyon skoru
28
kz zsn pro x alacaktım kz türkiye sitesinde kalmamıştı araştırınca karşıma kzkulaklık.com karşıma çıktı güvenebilir miyim ya da daha önce alışveriş yapan var mı?

Hiç duyduğum bir site değil. Şsahsen ben güvenmezdim.

Aliexpress ten falan almak daha güvenilir.

Güvenilir. Orijinal ürün satıyorlar ama bir problem çıkması halinde pek bir hizmet beklemeyin.

Aliexpress ten falan almak daha güvenilir.
Hiç duyduğum bir site değil. Şsahsen ben güvenmezdim.
biraz araştırma yaptım ve n11 satıcısı buldum sonra baktım ki bu sitenin n11 mağazasıymış mağaza puanı da yüksekti baya bırakıyorum aşağı
bu da alacağım sitenin linki

Site ben çakmayım diye bağırıyor resmen ama ürün alışverişi yapmadığım için yorum yok.

Eskiden aliexpressten kz marka kulaklık almıştım. Kz ürünlerini gayet başarılı, daha önce internet sitesinden alışveriş yapmadım.

Güvenilir. Orijinal ürün satıyorlar ama bir problem çıkması halinde pek bir hizmet beklemeyin.
Direk değişim yaptılar bende. Problem yaşamadım ayrıca arızaya gönderdiğin ürüne bakarken direk arıyorlar ne gibi problem vardı neyden memnun değilsiniz diye.

Direk değişim yaptılar bende. Problem yaşamadım ayrıca arızaya gönderdiğin ürüne bakarken direk arıyorlar ne gibi problem vardı neyden memnun değilsiniz diye.
Çok iyi o halde. Forumlardan önerdiğim kulaklıkları alıp sorun yaşayan birkaç arkadaş olmuştu, sorun yok diyip geri yollamışlar. Son zamanlarda hizmet kaliteleri artmışsa güzel (y)

Çok iyi o halde. Forumlardan önerdiğim kulaklıkları alıp sorun yaşayan birkaç arkadaş olmuştu, sorun yok diyip geri yollamışlar. Son zamanlarda hizmet kaliteleri artmışsa güzel (y)
Benim mikrofonda sıkıntı oldu. Defalarca aradı beni şuan eski mikrofon ile sesim nasıl geliyor diye. Sonra yenisini taktı şimdi nasıl diyor. Dedim oldu güzel sonra o şekilde yolladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,690
Üyeler
191,966
Son üye
Cagan59
Geri