Aliexpress ten falan almak daha güvenilir.
biraz araştırma yaptım ve n11 satıcısı buldum sonra baktım ki bu sitenin n11 mağazasıymış mağaza puanı da yüksekti baya bırakıyorum aşağıHiç duyduğum bir site değil. Şsahsen ben güvenmezdim.
Direk değişim yaptılar bende. Problem yaşamadım ayrıca arızaya gönderdiğin ürüne bakarken direk arıyorlar ne gibi problem vardı neyden memnun değilsiniz diye.Güvenilir. Orijinal ürün satıyorlar ama bir problem çıkması halinde pek bir hizmet beklemeyin.
Çok iyi o halde. Forumlardan önerdiğim kulaklıkları alıp sorun yaşayan birkaç arkadaş olmuştu, sorun yok diyip geri yollamışlar. Son zamanlarda hizmet kaliteleri artmışsa güzelDirek değişim yaptılar bende. Problem yaşamadım ayrıca arızaya gönderdiğin ürüne bakarken direk arıyorlar ne gibi problem vardı neyden memnun değilsiniz diye.
Benim mikrofonda sıkıntı oldu. Defalarca aradı beni şuan eski mikrofon ile sesim nasıl geliyor diye. Sonra yenisini taktı şimdi nasıl diyor. Dedim oldu güzel sonra o şekilde yolladı.Çok iyi o halde. Forumlardan önerdiğim kulaklıkları alıp sorun yaşayan birkaç arkadaş olmuştu, sorun yok diyip geri yollamışlar. Son zamanlarda hizmet kaliteleri artmışsa güzel