EmrullahOzbey
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
LAN Kablosu alıcam fakat pek bir bilgim yok. Alırken nelere dikkat etmeliyim. Öneriniz varsa söyleyin.
Cat 6 bir kablo olmasına dikkat edin. Size kendim aldığım ve gayet memnun olduğum bir kablo atacağımLAN Kablosu alıcam fakat pek bir bilgim yok. Alırken nelere dikkat etmeliyim. Öneriniz varsa söyleyin.
çok uzun değil mi az da olsa hıza etki eder kablo uzunluğuCat 6 bir kablo olmasına dikkat edin. Size kendim aldığım ve gayet memnun olduğum bir kablo atacağım
POLAXTOR CAT6 KABLO 15 METRE DATA/İNTERNET/MODEM/ETHERNET KABLOSU Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
POLAXTOR CAT6 KABLO 15 METRE DATA/İNTERNET/MODEM/ETHERNET KABLOSU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam ben modemi biraz uzakta kullanıyorum o nedenle uzun bir kablo almam gerekti ama duruma göre arkadaş uzaklığına göre alsınçok uzun değil mi az da olsa hıza etki eder kablo uzunluğu
Cat 6 ev kullanımı için pek uygun değildir , Cat 5 daha uygun ev için . Birde Cat 6 yı her yerde bulamazCat 6 bir kablo olmasına dikkat edin. Size kendim aldığım ve gayet memnun olduğum bir kablo atacağım
POLAXTOR CAT6 KABLO 15 METRE DATA/İNTERNET/MODEM/ETHERNET KABLOSU Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
POLAXTOR CAT6 KABLO 15 METRE DATA/İNTERNET/MODEM/ETHERNET KABLOSU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben yaklaşık 10 metre uzunlukta kullandım ve hiçbir etkisini görmedım tabı 1 tl lık kabloda var 10 tl lık aldığına bağlıçok uzun değil mi az da olsa hıza etki eder kablo uzunluğu