Neler Yeni

Lan kablosunu anakart görmüyor

yaramazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre
iyi forumlar 2 yıldır hiç bir sıkıntısı olmadan kullandığım pc bu sabahtan beri internet yok dşyo modem ışında lan kablosu bağlı gözüküyor ama pcde bağlı değil diyo driver sıkıntısı diye düşündüm indirip driver kurdum olmadı bilgisayarı sıfırlayıp kurdum yine kabul etmedi b450m s2h v2 anakartı kullanıyorum driveları kursam bile kabul etmiyo yardımcı olursanız sevinirim

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
biosa giriş yapamıyorum pili takılı olmasına rağmen çıkartıp takmama rağmen pc başlatırken direkt windows ekranı geliyor
Windowstayken Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlata basın > Sorun gider > Gelişmiş seçenekler > UEFI Donanım yazılım ayaları seçeneğini seçip bekleyin. Ardından BIOS'a girebilirsiniz.

yaramazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windowstayken Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlata basın > Sorun gider > Gelişmiş seçenekler > UEFI Donanım yazılım ayaları seçeneğini seçip bekleyin. Ardından BIOS'a girebilirsiniz.
dediğiniz gibi yaptım biosta lan ile alakalı her şey enable olarak gözüküyor dediğim gibi modemde lan ışığı yanıyor bağlı diyor ama anakart ethernet ışığı yanmıyor başka kablo ile denedim sonuç aynı

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
dediğiniz gibi yaptım biosta lan ile alakalı her şey enable olarak gözüküyor dediğim gibi modemde lan ışığı yanıyor bağlı diyor ama anakart ethernet ışığı yanmıyor başka kablo ile denedim sonuç aynı
Muhtemelen yazılımsal birşeydir.

yaramazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen yazılımsal birşeydir.
anakartım b450m s2h v2 drivleri https://download.gigabyte.com/FileL...9.2022.zip?v=b7104df8102020826e684aa053fdf06c bu adresden kurdum bir çok kez ancak yine bir şey değişmedi usb ile bağladığım zaman pc internet geliyor herhangi bir sorun olmuyor ancak lan kablosuyla olmuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

1663959303052.png
aygıt yöneticisi bu şekilde en üstte remote olan usb ile bağladığım internet

Top Bottom