Neler Yeni

Yardım Lanet Olası Oyunun Bir Bölümünü Geçemiyorum

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Arkadaşlar google play store'den kaldırılmış, tabiri caiz ise Allah'ın unuttuğu bir oyunda 3 yıldır sülalecek geçemediğimiz bir bölüm var. Ve halam siz bilirsiniz yavaşlatın geçin ya fln diyor anlatıyorum anlamıyor cidden delireceğim bir akıl verin. Ablam türev çalışmayı bıraktı şunu geçmeye çalışıyor oyunun adı Classic Shooter zuma çakması bir oyun. Merak edenler için 3 kısım var her kısım 72 bölüm. Kolay modda 72 bölüm bitik, orta modda da 72 bölüm bitik, zorda 46. bölüm 3 yıldır geçilemiyor. Akıl verin delireceğim. Level dergisine yazsam mı acaba? Ya da Toprak Koç reise e-mail atsam benim için onca iş arasından şu oyunun hilelisini yapar mı? Link atamıyorum oyun google play store'den kaldırılmış.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar google play store'den kaldırılmış, tabiri caiz ise Allah'ın unuttuğu bir oyunda 3 yıldır sülalecek geçemediğimiz bir bölüm var. Ve halam siz bilirsiniz yavaşlatın geçin ya fln diyor anlatıyorum anlamıyor cidden delireceğim bir akıl verin. Ablam türev çalışmayı bıraktı şunu geçmeye çalışıyor oyunun adı Classic Shooter zuma çakması bir oyun. Merak edenler için 3 kısım var her kısım 72 bölüm. Kolay modda 72 bölüm bitik, orta modda da 72 bölüm bitik, zorda 46. bölüm 3 yıldır geçilemiyor. Akıl verin delireceğim. Level dergisine yazsam mı acaba? Ya da Toprak Koç reise e-mail atsam benim için onca iş arasından şu oyunun hilelisini yapar mı? Link atamıyorum oyun google play store'den kaldırılmış.
Şu oyun mu?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Boşverseniz o.O2

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam halam çıldırıyor ve anlamıyor. Ona göre biz keyfiyetten geçmiyoruz istesek oyunu yavaşlatarak geçebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yükleyip, oynayıp o bölüme kadar gelebilirsem bilgilendiricem seni.

sürüm 1.0 olarak var. Sendeki kaç?
evet 1.0 başka sürümü yok. Ama 190 bölüm oynamanız lazım ayrıca hepsi birbirinden kanser o.O2

Şöyle Toprak Koç abi gibi hile yapabilen biri var mıdır acaba forumda

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar google play store'den kaldırılmış, tabiri caiz ise Allah'ın unuttuğu bir oyunda 3 yıldır sülalecek geçemediğimiz bir bölüm var. Ve halam siz bilirsiniz yavaşlatın geçin ya fln diyor anlatıyorum anlamıyor cidden delireceğim bir akıl verin. Ablam türev çalışmayı bıraktı şunu geçmeye çalışıyor oyunun adı Classic Shooter zuma çakması bir oyun. Merak edenler için 3 kısım var her kısım 72 bölüm. Kolay modda 72 bölüm bitik, orta modda da 72 bölüm bitik, zorda 46. bölüm 3 yıldır geçilemiyor. Akıl verin delireceğim. Level dergisine yazsam mı acaba? Ya da Toprak Koç reise e-mail atsam benim için onca iş arasından şu oyunun hilelisini yapar mı? Link atamıyorum oyun google play store'den kaldırıl
Hard mod açık direkt. 3 bölüm. Ordan başlasam ne olur ki?

Bölümleri seçince oyun kapanıyor. Oyun bozuk. Size geçmiş olsun.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası