Neler Yeni

Laptobu sürekli şarjda bırakmak zararlımı?(Anket)

Zarar verirmi sürekli prizde kalması?

• Oy kullanan toplam üye
    23
  • Anket kapatıldı .
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar Toshiba Satellite A200 model eski bir laptobum var. Laptobun pili yok ve ben kapalı halde iken tüm gün prizde takılı bırakıyorum ihtiyacım olduğu zaman laptobu açıyorum. Bu laptoba zarar verirmi, sürekli prizde kalması ? Ben pek laptop kullanmadığım için bu pil ve şarj konusunu pek bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim. Anketten kısaca cevabınızı verebilirsiniz.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Arkadaşım şarjdan çıkardığın da FPS düşüyor.Bizzat gördüm gözümle.Takınca yükseliyor FPS.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Arkadaşlar Toshiba Satellite A200 model eski bir laptobum var. Laptobun pili yok ve ben kapalı halde iken tüm gün prizde takılı bırakıyorum ihtiyacım olduğu zaman laptobu açıyorum. Bu laptoba zarar verirmi, sürekli prizde kalması ? Ben pek laptop kullanmadığım için bu pil ve şarj konusunu pek bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim. Anketten kısaca cevabınızı verebilirsiniz.
Laptobunu en az 3 senedir bataryasız kullanıyorum sıkıntı olmadı.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Ben öyle kullanmıştım,Şarj kısmı erimişti:confused:

En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben öyle kullanmıştım,Şarj kısmı erimişti:confused:
Bunun sebebi yüksek ihtimal şarj kısmında soğuk lehim olmuştur ısındığı için erimiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ankette 3 kişi zarar verir demiş açıklayabilirlermi neden yada nasıl zarar verir?

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bunun sebebi yüksek ihtimal şarj kısmında soğuk lehim olmuştur ısındığı için erimiştir.
10 saat boyunca durmadan full kullanırsam erimesi normal,Soregulamaya çok gerek yok xD

~Emo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emre Baltacıoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Genel
Instagram
emre_bltcgl
Steam