Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Harici soğutucu alın.dereceyi düşürmem için yapabileceğim yöntemler var mı?
Harici soğutucu alın.dereceyi düşürmem için yapabileceğim yöntemler var mı?
Servisine gönder bakım istediğini söyle ücretsiz yapmaları lazımhayır kendi hava soğutmasını kullanıyorum
Excalibur'un 10 15 ilde yardım merkezleri falan var oraya gidip bakımını yaptırabilirsin veya onun yerine laptopu kendin açıp kendin temizleyip macun yenileyebilirsin. Maalesef bende Excalibur G900 kullanan birisi olarak sıcaklıktan şikayetçiyim.excalabur g770 di galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
alalı 1 yıl olmadı
olacagı varsa oluyor haci ge 72 alandada fan sıkıntısı cıkıyor excaliburdada bakımlarını periyodik olarak yaparsa fp olarak değerlendirileblr cokta yermemek lazım insanları tercih yapılmıs alan almıs satan satmıs burda insanı germeye gerek yok çözüm bulmaya gelmiş değnek yemeye değilKlasik casper...
Almayın dşye boşuna demiyoruz monster bile daha iyi
önerileriniz var mı?Harici soğutucu alın.
Ah işte sonra Casper almayın diyince linç yiyiyoruz.excalabur g770 di galiba
alalı 1 yıl olmadı
Piyasasını pek takip etmiyorum.önerileriniz var mı?
.dAh işte sonra Casper almayın diyince linç yiyiyoruz.
Hep tecrübelerime dayanarak söylüyorum Casper,HP,Monster gibi markalardan uzak durun diye ve nasıl oluyorsa haklı çıkıyorum hep...
Metal kalitesi kötü bir model. Ek olarak soğutması da kötü. Dizüstü standı alabilirsiniz. Ek olarak yanına alt-fan ya da vakumlu soğutucu alabilirsiniz. Soğutucu önerim maalesef yok.excalabur g770 di galiba
alalı 1 yıl olmadı