Nasıl hocam zenbooklar güzel laptoplar mı genelde yüksek oluyor fiyatlarıarkadaşlar bende geçen laptobumu sattım konuyu görünce merak ettim bende sormak istiyorum o yüzden,
bende bu laptobumu 28e koydum 26ya gitti geçenlerde sizce iyi mi gitmiş?
zenbook farklı seri hocam bende ki vivobooktu, ben çok memnundum ancak sıkıldım o yüzden satıp macbook air aldımNasıl hocam zenbooklar güzel laptoplar mı genelde yüksek oluyor fiyatları
eko sistem derken her markada benzeri o sistem var yani lenovo ideapad 1660 bir laptopu 10 kere 1050ti lı msı'a tercih edilmesi lazım, telefonda da ios dansa samsung android olur benceknk msi ın ekosistemi bi ayrı, benzetme olarak android (lenovo vb laptoplar) vs ios (msi) kafasına yakın
Tamamdır hocam bütçe oluşursa aklımda benim de oled ekran şu var , outlet ama alıp tekrar iade edebiliniyor rahatça 1 yılda garantisi var piyasası 36k şu anzenbook farklı seri hocam bende ki vivobooktu, ben çok memnundum ancak sıkıldım o yüzden satıp macbook air aldım
knk şuan bile mesela ip 7 plus kullanıyorum 7 yılını tamamladı telefon çıkalı, android e bakınca max 3-4 yıldan sonra satmak zorunda kalıyorsun ya da donmadan ötürü duvardan duvara çalabiliyorsun sinirle, eski ama kaliteli olan şeyler yeni ama dandik şeylerin yerine piyasada da daha çok tercih ediliyor kendim de bu aralar ikinci el temiz garantilisinden 3090 msi suprim almayı düşünüyorum gidip sıfır evga da var ama tercih olarak düşünmüyorum pekeko sistem derken her markada benzeri o sistem var yani lenovo ideapad 1660 bir laptopu 10 kere 1050ti lı msı'a tercih edilmesi lazım, telefonda da ios dansa samsung android olur bence
ekstra olarak eski kıpranmış en kaliteli cihandansa daha yeni kaliteli cihaz mantıklısı
işte yanlış bu tercihler. 7 plus yedek cihaz olarak bizde de var şuan ve kasıyor sana normal geliyor olabilir belki, 7 pluslar 2. elde vereceğin fiyata daha donanımlı android alınabiliyor 7 yıllık olabilir ama fiyatı da ona göre o cihazın.knk şuan bile mesela ip 7 plus kullanıyorum 7 yılını tamamladı telefon çıkalı, android e bakınca max 3-4 yıldan sonra satmak zorunda kalıyorsun ya da donmadan ötürü duvardan duvara çalabiliyorsun sinirle, eski ama kaliteli olan şeyler yeni ama dandik şeylerin yerine piyasada da daha çok tercih ediliyor kendim de bu aralar ikinci el temiz garantilisinden 3090 msi suprim almayı düşünüyorum gidip sıfır evga da var ama tercih olarak düşünmüyorum pek