Neler Yeni

Laptobum ucuza mı gitti?

JSezar

80+ Silver
çok iyi fiyata satmışsın.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Nasıl hocam zenbooklar güzel laptoplar mı genelde yüksek oluyor fiyatları
zenbook farklı seri hocam bende ki vivobooktu, ben çok memnundum ancak sıkıldım o yüzden satıp macbook air aldım

ConquerorXIV

80+ Gold
knk msi ın ekosistemi bi ayrı, benzetme olarak android (lenovo vb laptoplar) vs ios (msi) kafasına yakın
eko sistem derken her markada benzeri o sistem var yani lenovo ideapad 1660 bir laptopu 10 kere 1050ti lı msı'a tercih edilmesi lazım, telefonda da ios dansa samsung android olur bence

ekstra olarak eski kıpranmış en kaliteli cihandansa daha yeni kaliteli cihaz mantıklısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Kemiksiz
eko sistem derken her markada benzeri o sistem var yani lenovo ideapad 1660 bir laptopu 10 kere 1050ti lı msı'a tercih edilmesi lazım, telefonda da ios dansa samsung android olur bence

ekstra olarak eski kıpranmış en kaliteli cihandansa daha yeni kaliteli cihaz mantıklısı
knk şuan bile mesela ip 7 plus kullanıyorum 7 yılını tamamladı telefon çıkalı, android e bakınca max 3-4 yıldan sonra satmak zorunda kalıyorsun ya da donmadan ötürü duvardan duvara çalabiliyorsun sinirle, eski ama kaliteli olan şeyler yeni ama dandik şeylerin yerine piyasada da daha çok tercih ediliyor kendim de bu aralar ikinci el temiz garantilisinden 3090 msi suprim almayı düşünüyorum gidip sıfır evga da var ama tercih olarak düşünmüyorum pek

ConquerorXIV

80+ Gold
knk şuan bile mesela ip 7 plus kullanıyorum 7 yılını tamamladı telefon çıkalı, android e bakınca max 3-4 yıldan sonra satmak zorunda kalıyorsun ya da donmadan ötürü duvardan duvara çalabiliyorsun sinirle, eski ama kaliteli olan şeyler yeni ama dandik şeylerin yerine piyasada da daha çok tercih ediliyor kendim de bu aralar ikinci el temiz garantilisinden 3090 msi suprim almayı düşünüyorum gidip sıfır evga da var ama tercih olarak düşünmüyorum pek
işte yanlış bu tercihler. 7 plus yedek cihaz olarak bizde de var şuan ve kasıyor sana normal geliyor olabilir belki, 7 pluslar 2. elde vereceğin fiyata daha donanımlı android alınabiliyor 7 yıllık olabilir ama fiyatı da ona göre o cihazın.

ideapad yeni ama dandik değildir ve 2.el 19a suprim 3090 alacağına 21e sıfır xlr8 4070 almak daha mantıklı fram gen olduğundan

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter