Neler Yeni

Laptop acılmama sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
BARAN MUTİ
Merhabalar laptopu prize taktığımda güçışığı ve batarya ışığı yanıyor fakat açılmıyor ram cıkartıp denedim olmadı batarya çıkartıp denedim olmadı harddisk çıkartım denedim gene tepki vermiyor sizce neden yapıyor ateşleme almıyor laptop

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Merhabalar laptopu prize taktığımda güçışığı ve batarya ışığı yanıyor fakat açılmıyor ram cıkartıp denedim olmadı batarya çıkartıp denedim olmadı harddisk çıkartım denedim gene tepki vermiyor sizce neden yapıyor ateşleme almıyor laptop
en yakın zmanda laptopunuzun başına ne geldi bişey geldi mi? darbe çökme vs.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tepki bile vermiyorsa bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok. Garantiye gönderin bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
BARAN MUTİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
donanımsal değilse yazılımsalda değil allah allah tuşuna bastığınızda nasıl oluyor daha detaylı anlatırmısınız?
şarja takıyorm alttaki ışıklardan güç aldığına dair ışık gidiyor ama güç tuşuna basınca hiç bir tepki yok

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Tepki bile vermiyorsa bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok. Garantiye gönderin bence.
benim athminim sorun ekran kartında olabilir ama bu benim tahminim yanlış bir şey söylemek istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

şarja takıyorm alttaki ışıklardan güç aldığına dair ışık gidiyor ama güç tuşuna basınca hiç bir tepki yok
garantiye göndermelisiniz az önceki adamın söylediği gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,125
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom