Y Yseyrek 80+ Bronze Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 539 Dahası Reaksiyon skoru 171 İsim Yasin Seyrekoğlu Bugün, 09:26 #1 Notbook aldım ilk defa açıyorum böyle kaldı napmam gerek yardımcı olur musunuz Ekler IMG_20241217_092445.jpg 3.7 MB · Hit: 21
M Makca42 80+ Bronze Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 524 Dahası Reaksiyon skoru 214 İsim Mehmet Akca Bugün, 09:34 #2 Yseyrek yazmış: Notbook aldım ilk defa açıyorum böyle kaldı napmam gerek yardımcı olur musunuz Devamı için tıklayın... Freedos bilgisayar. Bir flashdisk yardımı ile Windows kuracaksın. Kurmasını bilmiyorsan ya bilen bir arkadaşından yardım al yada Bilgisayarcıya götür.
Yseyrek yazmış: Notbook aldım ilk defa açıyorum böyle kaldı napmam gerek yardımcı olur musunuz Devamı için tıklayın... Freedos bilgisayar. Bir flashdisk yardımı ile Windows kuracaksın. Kurmasını bilmiyorsan ya bilen bir arkadaşından yardım al yada Bilgisayarcıya götür.
Y Yseyrek 80+ Bronze Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 539 Dahası Reaksiyon skoru 171 İsim Yasin Seyrekoğlu Bugün, 09:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Makca42 yazmış: Freedos bilgisayar. Bir flashdisk yardımı ile Windows kuracaksın. Kurmasını bilmiyorsan ya bilen bir arkadaşından yardım al yada Bilgisayarcıya götür. Devamı için tıklayın... Teşekkürler
Makca42 yazmış: Freedos bilgisayar. Bir flashdisk yardımı ile Windows kuracaksın. Kurmasını bilmiyorsan ya bilen bir arkadaşından yardım al yada Bilgisayarcıya götür. Devamı için tıklayın... Teşekkürler