Neler Yeni

Yardım Laptop aldım veee ısı sorunu

Can...

80+ Platinum
Çok soğutucu denedim ama işe yaramıyor. (Monster)
Diğerleri için bilmiyorum ama pek işe yarayacağını sanmam.

Başka Yöntem düşünürsen buna bak.
O sırada Garanti sizlere ömür ve bu işlemi herkes yapmamalı macun sürmeye benzemez

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
O sırada Garanti sizlere ömür ve bu işlemi herkes yapmamalı macun sürmeye benzemez
Soğutucuların 1-2 derece dışında düşürdüğünü bile görmedim ki o bile zor. Ya ellemeyeceksin 90 derece üstünde takılacak, ya da garanti bitmeye yakın sıvı metal süreceksin. FPS drop yemiyorsa gerek yok kendi kendi takılsın. Uzun vadede ne olur onu bilemem.

Can...

80+ Platinum
Soğutucuların 1-2 derece dışında düşürdüğünü bile görmedim ki o bile zor. Ya ellemeyeceksin 90 derece üstünde takılacak, ya da garanti bitmeye yakın sıvı metal süreceksin. FPS drop yemiyorsa gerek yok kendi kendi takılsın. Uzun vadede ne olur onu bilemem.
Sıvı metalden Arıza yapınca da garanti bitiminde kullanıcı hatasından laptopu çöpe atacaksın 😂 herkes kafasına göre uygulama yapamaz öyle sıvı metali

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Sıvı metalden Arıza yapınca da garanti bitiminde kullanıcı hatasından laptopu çöpe atacaksın 😂 herkes kafasına göre uygulama yapamaz öyle sıvı metali
Eli ayağı tutuyorsa yapar. 5 dakikamı almadı yapmak.

Can...

80+ Platinum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Hiç tecrübesi olmayan adam vida sokemiyo sen sıvı metalden bahsediyon 😂😂
Orası ayrı konu adam gibi yapmayacaksa doğru düzgün araştırıp yapılmalı. Ben bile günlerce araştırdım sonucunda 95 derecelerden 75-85 aralığında takılıyor.
Birde ben 12 bine aldığım için fazla takmadım. Pahalı cihazda 100 derece bile olsa sürmem.

Top Bottom