Kanka tam olarak hangi ayarları yaptın bu ayarları yapınca sıcaklıkların düşmesi lazımdıYaptimfps sorunu tok ama
Sanki daha sicak gibi100 derce olctum de
Kanka tam olarak hangi ayarları yaptın bu ayarları yapınca sıcaklıkların düşmesi lazımdıYaptimfps sorunu tok ama
Sanki daha sicak gibi100 derce olctum de
O sırada Garanti sizlere ömür ve bu işlemi herkes yapmamalı macun sürmeye benzemezÇok soğutucu denedim ama işe yaramıyor. (Monster)
Diğerleri için bilmiyorum ama pek işe yarayacağını sanmam.
Başka Yöntem düşünürsen buna bak.
Soğutucuların 1-2 derece dışında düşürdüğünü bile görmedim ki o bile zor. Ya ellemeyeceksin 90 derece üstünde takılacak, ya da garanti bitmeye yakın sıvı metal süreceksin. FPS drop yemiyorsa gerek yok kendi kendi takılsın. Uzun vadede ne olur onu bilemem.O sırada Garanti sizlere ömür ve bu işlemi herkes yapmamalı macun sürmeye benzemez
Sıvı metalden Arıza yapınca da garanti bitiminde kullanıcı hatasından laptopu çöpe atacaksın herkes kafasına göre uygulama yapamaz öyle sıvı metaliSoğutucuların 1-2 derece dışında düşürdüğünü bile görmedim ki o bile zor. Ya ellemeyeceksin 90 derece üstünde takılacak, ya da garanti bitmeye yakın sıvı metal süreceksin. FPS drop yemiyorsa gerek yok kendi kendi takılsın. Uzun vadede ne olur onu bilemem.
Eli ayağı tutuyorsa yapar. 5 dakikamı almadı yapmak.Sıvı metalden Arıza yapınca da garanti bitiminde kullanıcı hatasından laptopu çöpe atacaksın herkes kafasına göre uygulama yapamaz öyle sıvı metali
Hiç tecrübesi olmayan adam vida sokemiyo sen sıvı metalden bahsediyonEli ayağı tutuyorsa yapar. 5 dakikamı almadı yapmak.
Orası ayrı konu adam gibi yapmayacaksa doğru düzgün araştırıp yapılmalı. Ben bile günlerce araştırdım sonucunda 95 derecelerden 75-85 aralığında takılıyor.Hiç tecrübesi olmayan adam vida sokemiyo sen sıvı metalden bahsediyon