Laptop almak için yaz ayını beklemeli miyim?

mesutc4

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar yazın fiyatlar düşer mi? Kampanya vs olur mu? Sizce şimdi alsam pişman olur muyum?

Arkadaşlar yazın fiyatlar düşer mi? Kampanya vs olur mu? Sizce şimdi alsam pişman olur muyum?
Kampanya olur mu bilmem ama doların her geçen gün arttığı şu günlerde çok büyük pişman olma riskin var...

Hacım içimden bir ses düşecek gibi diyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya düşerse? :D
Ya düşmezse? :D Risk almaya değer mi sence? Bence biraz gerçekçi ol :/

Üzdün reis :D bütçeyi tamamlayıp alayım o zaman, allah utandırmasın diyelim
İnşAllah kral, güle güle kullan alacağın bilgisayarı. Sadece yardımcı olmak istedim :)

Laptopu oyun için mi alıyorsunuz bu arada hocam?

Usta ben geçen yaz sonu alırım diye çalıştım o kadar, sonra bir anda yükseldi alamadım. Diyeceğim o ki paran varsa sakın bekleme. İleri doğru indirim vs. olursa en azından erken aldığın için pişman olursun. Hiç alamazsan daha kötü.

Usta ben geçen yaz sonu alırım diye çalıştım o kadar, sonra bir anda yükseldi alamadım. Diyeceğim o ki paran varsa sakın bekleme. İleri doğru indirim vs. olursa en azından erken aldığın için pişman olursun. Hiç alamazsan daha kötü.
Arkadaş haklı benim de demek istediğim aynen bu.

karne hediyesi indirimi olur ama hergeçen gün fiyat artıyor.İndirimli fiyat şuanki fiyata denk eglir snrm.

ben bu ülkede fiyatların düştüğünü hiç görmediğim için beklemeyip almıştım iyi ki de öyle yapmışım sana da beklemeni tavsiye etmiyorum ytd

İnşAllah kral, güle güle kullan alacağın bilgisayarı. Sadece yardımcı olmak istedim :)

Laptopu oyun için mi alıyorsunuz bu arada hocam?
Hem okul hem oyun, tam oyuncu laptopu değil ama güçlü bir sistem, Lenovo thinkbook 16p /Ryzen 7 5800H/ 3060 75W

ben bu ülkede fiyatların düştüğünü hiç görmediğim için beklemeyip almıştım iyi ki de öyle yapmışım sana da beklemeni tavsiye etmiyorum ytd
Haklısın valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,014
Son üye
Quunix
Geri