Öneri Laptop bakımını kime yaptırabilirim?

Ryuu53

80+
Reaksiyon skoru
5
Lenovo Legion laptop kullanıyorum. Laptopun termal bakımları ve genel bir temizliği yapılması gerekiyor. Lenovonun anlaşmalı servisi BDH laptoplara bakım yapmadığını söylüyor. Bende açıkçası çok ortada kaldım ve laptopu emin ellere verip bakımını yaptırmayı düşünüyorum. Kendim açıp yapmayı düşündüm fakat büyük bir risk ve bu riski almak istemedim. Garantimi devre dışı bırakmadan kime yaptırabilirim?

Bandirmaya yakinsan ben yaparim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kocaelide X teknik servis var birsuru video cekiyor youtube de Alper Karadag biraz pahalidir belki ama guzel is yapiyor o

Bandirmaya yakinsan ben yaparim

Kocaelide X teknik servis var birsuru video cekiyor youtube de Alper Karadag biraz pahalidir belki ama guzel is yapiyor o
Fiyat pek mühim değil ben cihazı ciddi rakamlara aldım ve sağda solda çöp olmasını istemem. Parası neyse ödenir yeter ki sağlam iş yapılsın. Teşekkür ederim bende zaten kocaelideyim. Araştırayım.

1. Youtubedan bakarak kendin yap.Atom parcalanmiyor basit işlemler.
2. Bdh hplere yapiyor bakim. Sen isinma sikayetinden bahsederek sıkıştır adamları.

1. Youtubedan bakarak kendin yap.Atom parcalanmiyor basit işlemler.
2. Bdh hplere yapiyor bakim. Sen isinma sikayetinden bahsederek sıkıştır adamları.
Ya açıkçası işin garibi cihaz öyle aman aman da ısınmıyor. 1 sene oldu alalı 2k fullde 90 ları uzun süreli oynarken görüyorum. Rakipleri boşta 80 çalışıyor. Bdh ile çok konuştuk zaten de almadılar. Lenovonun kendi sayfası ile görüştüm. Onlar da cihazlarına bakım yapılmadığını söylüyor. Kendin zarar vermediğin sürece yapabilirsin diyorlar. İnternette modelin donanım bakımı kitapçığını buldum. Ama arkadaşın dediği yer içimize sindi oraya götüreceğim.

Ya açıkçası işin garibi cihaz öyle aman aman da ısınmıyor. 1 sene oldu alalı 2k fullde 90 ları uzun süreli oynarken görüyorum. Rakipleri boşta 80 çalışıyor. Bdh ile çok konuştuk zaten de almadılar. Lenovonun kendi sayfası ile görüştüm. Onlar da cihazlarına bakım yapılmadığını söylüyor. Kendin zarar vermediğin sürece yapabilirsin diyorlar. İnternette modelin donanım bakımı kitapçığını buldum. Ama arkadaşın dediği yer içimize sindi oraya götüreceğim.
Kocaelideymişsin kesin alper abiye götür.

Götürdüm biraz önce teslim aldım iki bilgisayarımı da. Gayet makul bir sürede yaptı teslim etti. Gayet iyi kalpli bir insan esnaflığı olarak çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Teşekkürler herkese.
video çekmiş mi içerik için

Kaç paraya bakım yaptı peki?
Cihaz başına 1200. Cihazları açtım ciddi bir derece düşüşü yaşadım gerçekten. Legion bilgisayarım bakım yapmadan önceki gün 90 derecelerdeydi şuan anlık 70 maksimum. Cihazı da gayet güzel temizlemiş ve herhangi bir zarar bulunmuyor. Temiz iş yapmış Alper abi. Ellerine sağlık.

video çekmiş mi içerik için
Benim cihazım için video çekip çekmediğini bilmiyorum fakat YouTube hesabı var. Videoları gayet güzel.

kolay bir şey youtubedden video ile haleldersin olmaz ise tanıdık bilgisayarcıya gidebilrisin

Cihaz başına 1200. Cihazları açtım ciddi bir derece düşüşü yaşadım gerçekten. Legion bilgisayarım bakım yapmadan önceki gün 90 derecelerdeydi şuan anlık 70 maksimum. Cihazı da gayet güzel temizlemiş ve herhangi bir zarar bulunmuyor. Temiz iş yapmış Alper abi. Ellerine sağlık.

Benim cihazım için video çekip çekmediğini bilmiyorum fakat YouTube hesabı var. Videoları gayet güzel.
Ellerine sağlık ama 2 haftadan sonra yavaş yavaş 3 aya da kalmadan eski sıcaklıklarına dönecek. Ptm uygulatsaydınız keşke.

kolay bir şey youtubedden video ile haleldersin olmaz ise tanıdık bilgisayarcıya gidebilrisin
Legion un zaten tamamen tüm parçalarını sökmek için gerekli kitapçığa sahibim. Fakat elektrik elektronik mezunu olarak bu iş maalesef o kadar basit değil. Masaüstü basit ki ben yapıyorum ama laptoplar çok narin aletler ve yapan kişinin kendini antistatik eldiven ile donatması gerekir. Zaten çıplak elle yapan biri varsa işten gram anlamadığını anlamak zor değil. İşi bilen birine teslim etmek her zaman daha iyi. İçim rahat açıkçası yinede teşekkür ederim.

Geri