Neler Yeni

Laptop bataryası

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Sorum şu: Laptop bataryası takılıyken ve prize de takılıyken oyun oynarsam bataryamın ömrü kısalır mı ve havuz mantığı ile mi çalışır yoksa doğrudan prizden mi güç alır?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Sorum şu: Laptop bataryası takılıyken ve prize de takılıyken oyun oynarsam bataryamın ömrü kısalır mı ve havuz mantığı ile mi çalışır yoksa doğrudan prizden mi güç alır?
ömrü azalır , şarja takıyosan bataryayı çıkarıp oyna

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Abdüssamet Albayrak
Bu laptop tan laptopa değişiyor biliyorum genelde çıkarılabilir olanlar sürekli doluyorken entegre olanlar prizden alıyor eğer full doluysa.

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
6 yıldır laptop kullanıyorum bataryası hiç değişmedi zaten batarya ve fiş takılı olarak oyun oynaman lazım tam performans için o yüzden ömrü kısalmaz sıkıntı yapma..

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Tabikide kısalır benim laptopumda batarya gömülü sürekli şarjda oynuyordum ve bi ara baktığımda batarya öyle bir şişmiştiki
Laptopun mouse kısmı kalkmıştı bende bataryayı çıkarttırdım yani bataryayı çıkartarak oynamalısın yoksa batarya zarar görür. ✅

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 yıldır laptop kullanıyorum bataryası hiç değişmedi zaten batarya ve fiş takılı olarak oyun oynaman lazım tam performans için o yüzden ömrü kısalmaz sıkıntı yapma..
teşekkürler :p

Top Bottom