Formatlaman lazım dostum artık.
Formatlaman lazım dostum artık.
rica ederim nereden driverları kuracağını biliyor musn?eyvahlar olsun sağolun hocam bu akşam formatlayayım ilginiz için tekrar teşekkür ederim
hayır hocam yardımcı bir video varsa atarsanız sevinirim birde windowstan mı sıfırlayayım özel dosyaları sakla veya hepsini sil diyor galiba hepsini sil diyeceğimrica ederim nereden driverları kuracağını biliyor musn?
videoya gerek yok bana bilgisayarın tam modelini söyler misin? ayrıca usb ile windows formatlaman lazım 8gb boş bir flaş olsa yeterli videosunu sana atayım.hayır hocam yardımcı bir video varsa atarsanız sevinirim birde windowstan mı sıfırlayayım özel dosyaları sakla veya hepsini sil diyor galiba hepsini sil diyeceğim
videoya gerek yok bana bilgisayarın tam modelini söyler misin? ayrıca usb ile windows formatlaman lazım 8gb boş bir flaş olsa yeterli videosunu sana atayım.
evde usb yok taşınabilir hard disk iş görür mü?bu siteden seri numarasını seç bölümden sonra seri numarasını yaz orada driverlar çıkıcak hepsini indir onların sonra hepsine tıklayınca oyun kurar gibi kurcan sonra işlem bitince biticekİndirme Merkezi | Resmi Desteği | ROG Türkiye
rog.asus.com
Yazdırılabiliyorsa ki usb den bağlıcaksan görülür diye düşünyüorum yazdırılır herhalde ama bak veri kaybı olur formatlar diski haberin olsunevde usb yok taşınabilir hard disk iş görür mü?
Usbden bağlıyorum formatlarken onu çıkarıp formatlasam veri kaybı olur mu ki?Yazdırılabiliyorsa ki usb den bağlıcaksan görülür diye düşünyüorum yazdırılır herhalde ama bak veri kaybı olur formatlar diski haberin olsun
format tamamlanamaz.Usbden bağlıyorum formatlarken onu çıkarıp formatlasam veri kaybı olur mu ki?
Çok fazla olmaz tam manada işe yaramaz yapmasan da olur nerdeyse.geçici süreliğine windows sıfırlama yapsam yine yardımı dokunurmu