Neler Yeni

Laptop/Bilgisayar Temizleme

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Merhaba arkadaşlar, laptopumu temizlemek için izopropil alkol ve küçük bir mikro fırça arıyorum. Alkolü buldum ancak hiçbir şekilde aradığım türde bir fırça bulamadım. Kullandığınız veya bildiğiniz bir temizleme kiti var ise önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulak çöpü işini görmez mi?
Onunla yapıyorum zaten ancak çok fazla gidiyor ve israf oluyormuş gibi hissediyorum. Art arda kullanabileceğim yumuşak ama sulu boya fırçası gibi kırılmayacak bir temizlik fırçası lazım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Onunla yapıyorum zaten ancak çok fazla gidiyor ve israf oluyormuş gibi hissediyorum. Art arda kullanabileceğim yumuşak ama sulu boya fırçası gibi kırılmayacak bir temizlik fırçası lazım
Anlıyorum. Monster kullanıyordun herhalde değil mi? Teknik servise götürmeyi düşündün mü? Daha genel bir bakım yapacaklardır. Ya da devamlı ben kendim temzilemek istiyorum diyorsan şöyle bir şey alabilirsin.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlıyorum. Monster kullanıyordun herhalde değil mi? Teknik servise götürmeyi düşündün mü? Daha genel bir bakım yapacaklardır. Ya da devamlı ben kendim temzilemek istiyorum diyorsan şöyle bir şey alabilirsin.

Teknik servise vermeyi isterdim ama benden çok uzakta. Kargoya da güvenmiyorum, bir kere kırdılar suç bana kalıyordu. Kendim yapmayı da daha çok seviyorum hem. Attığın ürüne bakacağım, teşekkür ederim

Top Bottom