Laptop bilgisyar tavsiye

ceruu

80+
Reaksiyon skoru
1
90k bütcem var. oyun ve bilgisayar mühendisliği için bir laptop almak isityorum yazılımsal olarak windows 10 da sıkıntı çıkarmıyacak bir laptop önerebilir misiniz ve bilindik markalardan gitmek isitiyorum

Son düzenleme:
Güncel laptopların Windows 10'da sıkıntı çıkartmaması düşük (hatta sıfır) ihtimal, Windows 11'le kullanmak daha iyi olur.

Valla ben 2-3 sene önce rog strix g513 3050 ti aldım öyle aman aman birseyde yapmadım ama çok beğeniyorum en azından traktör gibi çalışmıyor oyun bilgisayarı olduğu belli değil ses yönünden

Hocam sırf cevap vermek için hızlıca üye oldum kesinlikle ama kesinlikle, sağa sola gitmeye gerek yok.
https://www.hepsiburada.com/dell-g1...lir-bilgisayar-g76302401024u-pm-HBC00004XPQX7

bu modeli tavsiye ederim kullanıyorum müthiş, hele hele DELL'in satış sonrası hizmeti mükemmel yok böyle bir müşteri memnuniyeti demedi deme üzmez hem özellik olarak hem satış sonrası hizmet olarak DELL babamın oğlu değil ama övgüyü çok hak ediyor.

Çok ilginç benim linkini attığım laptop I9-13900HX 32GB 1tb SSD 8gb RTX4070 16 Qhd+ 240Hz tekrar bir baktım acaba gözden kaçan ne var diye en ucuzu aynı özellikte MSI Vector var 83.599 TL 5070TI (sadece Hepsiburada'dan baktım) Dell'in yerinde hizmeti ve satış sonrası desteği ise mükemmel onlarda göz ardı edilmemesi gerekiyor bence.

Ultra 7 255HX
  • Taşınabilirlik + pil süresi önemliyse,
  • Günlük işler, içerik üretimi, AI destekli uygulamalarla ilgileniyorsan,
  • Yeni nesil donanım teknolojileriyle uyum istiyorsan (NPU, LPDDR5x vs.),
  • Daha dengeli, serin ve sessiz çalışan bir cihaz istiyorsan, seçilir.

Ama;
  • “Ben performans canavarıyım!” diyorsan,
  • Oyun, video render, 3D modelleme gibi ağır iş yapıyorsan,
  • Masaüstü yerine geçen bir dizüstü istiyorsan,
  • Pili değil, gücü önemsiyorsan, o zaman i9-13900HXişlemci.

gibi gibi gibi,

• “Ben performans canavarıyım!” diyorsan,
  • Oyun, video render, 3D modelleme gibi ağır iş yapıyorsan,
  • Masaüstü yerine geçen bir dizüstü istiyorsan,
  • Pili değil, gücü önemsiyorsan, o zaman i9-13900HXişlemci.
Konu sahibi istememiş de olsa 9955HX/9955HX3D belirsin.

Servisi kötü değil, servisiyle işi olanlar genel olarak beğeniyor, memnun kalıyor.

Tabii sürekli sorun çıkması neticesinde laptopun servisten çıkmaması da bir ihtimaldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri