Neler Yeni

laptop cd roomu masaüstüne takmak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dalkılıç
Merhabalar Beni 6 ay öncesinden bilgisayar sorularımda vs tanıyanlar vardır belkide yoktur bilmiyorum bana şimdi cd-room lazım oldu internetten baktığımdada kalitelisi 200-300 tl bandında yanlışsam düzeltin şimdi bende bir hp birde dell marka laptoplar var bu laptopların cd roomlarını masaüstü bilgisayarımdaki herhangi bir sata bağlantısına bağladığımda aynı görevi görebilirmi bilgisi olan yada bu işlemi yapmış olanlar cevap yazabilirmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ramazan İşbilen
Sata güç ve sata kablolarını bağlarsan çalışır ben hard diski vs öyle kullanıyordum hard disk ile aynı mantık zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sata güç ve sata kablolarını bağlarsan çalışır ben hard diski vs öyle kullanıyordum hard disk ile aynı mantık zaten
çalışmazsa driverları vs kontrol et

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dalkılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalışmazsa driverları vs kontrol et
çalışacağını düşünüyorum ama işlemi daha önce yapmadığım için bide şey yani şimdi o cd room mecburi dışarı çıkarak sata kablosunu dışarı çıkartırken anakartta deyip bozma çizme riski falanda olabilir bildiğim kadarıyla usb dönüştürücü alıp denesem olurmu acaba

Top Bottom