- En İyi Cevap
 - 28

- Reaksiyon skoru
 - 12,018

Yeni bir laptop a göre 90 derece çok bence.

Kral sadece rainbowda böyle oluyor rustta 80 derece cpu civarında yani normal gpu ise 75 derece oluyor rusttaYeni bir laptop a göre 90 derece çok bence.
Soğutması iyi olduğu için ve malzeme kalitesi için msi aldım doğrusuLaptop=ısı
İyi bir sogutucu al benim laptopta 80 lere cıkarken 70 lerde tutuyordu.Kral sadece rainbowda böyle oluyor rustta 80 derece cpu civarında yani normal gpu ise 75 derece oluyor rustta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutması iyi olduğu için ve malzeme kalitesi için msi aldım doğrusu

vakumlu olmasının farkı nedir daha mı iyi uzun ömürlülük açısından bir farkı var mı ?Kullanmadım ama iyi diyolar. Vakumluyu rtx 2060 laptopta mining yaparken kullaniyomus arkadaş, sıcaklık 80/lerde tutuyotmus. Diğer alttakide iyi duruyor. Hangisi bütçene uygunsa.
![]()
Frisby Fnc-5230st 4 Adet Fanlı Ledli Lcd Kontrol Panelli Pro Standlı Notebook SoÄutucu Fiyatı - Trendyol
Frisby Fns-9999b 4 Adet Fanlı Ledli Lcd Kontrol Panelli Pro Standlı Notebook SoÄutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Birisi alttan ufuruyor, vakumlu laptobun sıcak havayı dışarı attigi kisma takılarak içindeki sıcak havanın daha hızlı olarak çekilmesini sağlıyor. İkisinide kullanmadigim için bişi diyemem. Kullanan kişiler yorum atmışlar. Ürün yorumlarina bakarak fikir edinebilirsin.vakumlu olmasının farkı nedir daha mı iyi uzun ömürlülük açısından bir farkı var mı ?
Eğer mx-4 gibi güçlü bir macun ise işe yarar.hocam peki yeni alınmış bir laptopa tekrar termal macun sürmek işe yarar mı gerekli midir ?