Öneri Laptop Değişim Sürecim İçin Destek Arıyorum

HmzaY

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,413
Arkadaşlar, uzun zamandır bu forumda pek çok kişiye yardımcı oldum, tartıştım. Bugün ise desteğe ihtiyacı olan benim.

Asus cihazım için DOA raporu çıktı fakat Index Bilgisayar, ellerinde muadil ürün olmadığını söyledi. Bu açıklamanın gerçeği yansıttığını düşünmüyorum; çünkü hepimizin Hepsiburada, Amazon, Trendyol gibi sitelerden aldığı birçok cihazın tedarikçisi zaten bu firma.

Bu yüzden durumu LinkedIn’de paylaştım. Amacım konuyu üst yöneticilere duyurmak, çünkü çözüm noktasında en çok etkiyi onların sağlayabileceğine inanıyorum. Eğer gönderiye destek olursanız, beğeni ve yorumlarla görünürlüğü artırabilirsek, mesajın doğru kişilere ulaşacağına eminim. Alt yöneticiler genelde sadece firma karını maksimize etmeye çalışıyor çünkü.

En Yüksek Ciro Yapan Dağıtıcı, Yılın En Yüksek Kurumsal Segmentte Ciro Yapan Distribütörü ödüllerini almış bir firmanın elinde muadil/misli cihaz olmadığını sanmıyorum.

Türkiye’nin en büyük distribütörlerinden birinin bu süreçte müşteriyi bu kadar yorması gerçekten moral bozucu. Hakkımı arayabilmek için desteğinize ihtiyacım var. Şimdiden katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Linkedin den Yoruma Like bırakmanız yeter:

Son düzenleme:
1000409594.webp

Son düzenleme:
Tamam da cihaz ne asus da ekran kartı mı anakart mı laptop mı

Ellerinde olmama ihtimali yüksek ama satıcılar seçimlik hakları yanlış anlıyorlar. Cihazda sıkıntı varsa seçimi yapan tüketicidir satıcı değil. İade edin diye diretemezler. Tüketici hakem heyetine de başvurursan iyi olur o süreç de işlemeye başlasın.

Satıcı değil bunlar ithalatçı, Satıcıya satan adamlar yani, malı Türkiye'ye sokan kişiler bunlar.

like bırakırsan gönderiye de sevinirim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,897
Üyeler
184,855
Son üye
anyone000
Geri