Neler Yeni

Laptop ekran kartı değişmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alparslan Kalender
Herkese selamlar benim sorunum şu ekran kartı oyunlarda değişmiyor hep intel ekran kartında kalıyor yapmadığım şey kalmadı (monitör bağlayıp çıkarıp deneme driver silip yükleme) ama ona rağmen bir sonuç alamadım ne yapmam gereklidir
resim_2023-06-17_003530235.png

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Herkese selamlar benim sorunum şu ekran kartı oyunlarda değişmiyor hep intel ekran kartında kalıyor yapmadığım şey kalmadı (monitör bağlayıp çıkarıp deneme driver silip yükleme) ama ona rağmen bir sonuç alamadım ne yapmam gereklidir Alıntıyı görüntüle
Hocam geçmediğine emin misiniz? Attığınız fotoğraf çok da bir şey ifade etmiyor. Oyun içerisinde ne gibi problemler yaşıyorsunuz?

halitxct

80+ Silver
Herkese selamlar benim sorunum şu ekran kartı oyunlarda değişmiyor hep intel ekran kartında kalıyor yapmadığım şey kalmadı (monitör bağlayıp çıkarıp deneme driver silip yükleme) ama ona rağmen bir sonuç alamadım ne yapmam gereklidir Alıntıyı görüntüle
İntel ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp denermisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alparslan Kalender
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam geçmediğine emin misiniz? Attığınız fotoğraf çok da bir şey ifade etmiyor. Oyun içerisinde ne gibi problemler yaşıyorsunuz?
internette olan o sürekli nvidia control panel kısmından ne kadar değiştirmeyi dendiysem deneyeyim hep oyunlarda aşırı düşük fpsler alıyorum ayrıca oyun çalışırken görev yöneticisine baktığımda nvidia grafik kartı hiç kullanılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç bir etki etmedi

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
internette olan o sürekli nvidia control panel kısmından ne kadar değiştirmeyi dendiysem deneyeyim hep oyunlarda aşırı düşük fpsler alıyorum ayrıca oyun çalışırken görev yöneticisine baktığımda nvidia grafik kartı hiç kullanılmıyor

hiç bir etki etmedi
Hocam illa aklınıza gelmiştir ve belki denemişsinizdir ama ben yine de bi format atın demek isterim. Birazdan sizden bir şey yapmanızı rica edeceğim bir de onu yapıp sonucu atın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alparslan Kalender
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam illa aklınıza gelmiştir ve belki denemişsinizdir ama ben yine de bi format atın demek isterim. Birazdan sizden bir şey yapmanızı rica edeceğim bir de onu yapıp sonucu atın.
en son çare olarak bırakıyorum formatı

Can...

80+ Platinum

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
3D ayarların yönetilmesi sekmesinden otomatik seçi yüksek performanslı NVIDIA işlemcisine ayarlamanız gerekiyor.

Onu yaparsa NVIDIA'yı hiç kullanamaz. iGPU'ya bağlı çünkü. iGPU gerekiyor MUX Switch yok ise bir laptopta harici ekran kartını kullanabilmek için. iGPU sürücüsü yüklü değilse NVIDIA ya da AMD sürücüsünün kurulusu olması boşuna. Çalışmayacaklar bir şeyde.

Top Bottom