oyundayken mi yoksa boştaykenmi bu fotoğraf
boştayken ekran kartını kullanmaz oyuna girip bi test et istersenBoşta
Yeni aldom hic oyun yokboştayken ekran kartını kullanmaz oyuna girip bi test et istersen
baya iyi yeni olduğu belli hayırlı olsun güle güle kullan yeniden belirtim boştayken ekran kartı kullanmaz oyuna girince aktif ediyor nvdia driver indirmemişsen onuda indirmeyi unutmayasınFurmark indirdim kullaniyo %100 2400mhz 86 derece max cikiyo iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni aldom hic oyun yok
Hocam normalde 1tb fakat 500gb gibi gosteriyor nedenBoştayken işlemcinin dahili grafik birimini kullanır. Ağır işler için (oyun, grafik uygulamaları) harici ekran kartı devreye girer. 86C° laptop için gayet idealdir. Herhangi bir sorun yaratmaz.
çünki 2 ye bölünmüş diskHocam normalde 1tb fakat 500gb gibi gosteriyor nedenAlıntıyı görüntüle
bana ürünün linkini atabilirmisin bi kontrol edim ayrı disk mi yoksa sen mi bölmüşsün diyeNasil birlestirebilirim
bana ürünün linkini atabilirmisin bi kontrol edim ayrı disk mi yoksa sen mi bölmüşsün diye
MiniTool Partition Wizard uygulamasını indirin, ardından diskinizi seçip Merge Partition seçeneğine tıklayın. Birleştirmek istediğiniz diskin ilk parçasını seçip Next butonuna, ardından ikinci parçasını seçip Finish butonuna tıklayarak birleştirmeyi başlatın. Birleştirme işlemi bittiğinde diskin ikinci parçasındaki dosyalarınızı varsayılan olarak merged_partition_content klasörünün içerisinde bulabilirsiniz.Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com