laptop ekran kartı??

Slayer109

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,576
laptop ekran kartını nerden bulabilirim?

Sahibinden.

Laptoplar'da ekran kartı çoğunlukla OnBoard oluyor, ayrı olarak satın alman pek mümkün değil. Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama...
laptopumun ekran kartını değiştiricem onun için

Laptoplar'da ekran kartı çoğunlukla OnBoard oluyor, ayrı olarak satın alman pek mümkün değil. Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama...
arkadaş şey demek istiyor mesela laptopunda gtx1650 var o 1660 almak istiyor ve onu laptop a takacak sanırım

arkadaş şey demek istiyor mesela laptopunda gtx1650 var o 1660 almak istiyor ve onu laptop a takacak sanırım
aynen öyle ama benimki hd graphics
O zaman değişmezsin dostum, HD Graphics olup, dahili ekran kartı olan bir ekran kartına hiç rastlamadım. eGpu diye bir teknoloji var, onda yapabilirsin fakat onu da ben önermem. Sıkıntı çıkarır.

O zaman değişmezsin dostum, HD Graphics olup, dahili ekran kartı olan bir ekran kartına hiç rastlamadım. eGpu diye bir teknoloji var, onda yapabilirsin fakat onu da ben önermem. Sıkıntı çıkarır.
HD graphics hiç değişmez mi?
Post automatically merged:

HD graphics hiç değişmez mi?

HD graphics yerine bunu takabilirmiyim?misal

Sanmıyorum, anakarta gömülü olduğu için değişmez.
inşallah gömülü değildir

Sanmıyorum, anakarta gömülü olduğu için değişmez.
peki harici ekran kartı olarak ekleyebiliyormuyum?

Geri