Bende olan laptoptada aynı kart vardı çok iyi bir kart değil ama lol,cs,valo gibi oyunları düşük grafik oynatırLaptopum Casper csd nvidia gt 940m ekran kartım var ama en düşük sistem gereksinimli oyunda bile kasıyor bencmark testinde düşük ayarda çok kötü durumda ne yapabilirim bi bilgim yok yardımcı olurmusunuz batarya bitik fişte kullanıyorum.
Nvidia kullanıyor ama bencmark testi yaptım fotoda belli çok düşük fps alıyor 6-10fps normalde gt940m çokta kötü degil ama düşük oyunlarda bile kasıyor acaba ekran kartı ömrü bitmiş olabilir miintel hd graphcsi kullanıyo olabilir belki de .Sisteminiz çok kötü .Oyunları oynayamıyorsanız 72p ye kadar düşüren dosayalar atabiliyorsunuz tabi oynayış kalitesi inanılmaz kötü olur. Bu pc ile gta san andreas gibi eski oyunları açarsınız. Csgo yu 4:3 ekran yapıp 800x600 e düşürüp ayarları en düşüğe çekerseniz 50fps yi belki görebilirsiniz. Veya yeni pc alırsınız ki bu dolar kurunda bu piyasada almak da çok saçma
Evet çok kötü degil ama bencmark testi filan çok kötü düşük oyunda bile kasıyor büyük ihtimalle ekran kartı yaşını doldurdu.Bende olan laptoptada aynı kart vardı çok iyi bir kart değil ama lol,cs,valo gibi oyunları düşük grafik oynatır
Driver güncelledim eskidi galibaHocam Nvidia olan ekran kartını kullanıyorsanız;
1. Daha önceleri (derken eskiden bilgisayarı kullanırken) oyunlarda kasma oluyor muydu?
2. Driver güncelleştirmeyi deneyin.