Neler Yeni

Laptop ekranındaki klavye lekeleri nasıl çıkar

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
Merhaba iyi günler.Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi laptop ekranını kapatınca klavyeye temasından dolayı ekrana dikey çizgiler bırakmış çok ince de olsa ekranda açık renklerde rahatsız edebiliyor.Yatay kir gibi olanlar değil yanlarda birbirine paralel koyu siyah çizgiler var onlardan bahsediyorum.Bezle sildim uğraştım ama çıkmadı.Acaba çizildi mi yoksa leke mi zorlu.Çözümü nedir acaba?

Ekler

• 20230727_154407.jpg
    20230727_154407.jpg
    1.5 MB · Hit: 353
  • 20230727_154430.jpg
    20230727_154430.jpg
    977.9 KB · Hit: 347

ConquerorXIV

80+ Gold
o izler çıkmaz

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://ty.gl/sky4qfwohj ben bununla laptopumu temizliyorum yanında mikrofiber bezi var çok iyi temizliyor. Bir gün silip bir gün silmiyorum.
https://www.trendyol.com/philips/svc1111p-97-ekran-temizleme-30-ml-mikrofiber-bez-p-71506511 bende bu ürünü almıştım lakin çok güzel temizlik sağlasa da dediğim lekeleri çıkaramadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o izler çıkmaz
Peki hiç çözümü yok mudur servisten panel değişimi istesem yaparlar mı ? Marka Lenovo İdeapad Gaming

ConquerorXIV

80+ Gold

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
garantisi varsa yapmaları lazım çünkü benim dell cihazımda yapmışlardı
Garantisi var daha 10 aylık cihaz lakin şöyle bir durum var ben üni öğrencisiyim ekim başında laptop lazım olacak şimdi yollarsam o süreye kadar gelir mi bilmiyorum risk alabilir miyim göndermeden önce lenovo müşteri hizmetleriyle görüşüp önbilgi almam işe yarar mı ?

ConquerorXIV

80+ Gold
Garantisi var daha 10 aylık cihaz lakin şöyle bir durum var ben üni öğrencisiyim ekim başında laptop lazım olacak şimdi yollarsam o süreye kadar gelir mi bilmiyorum risk alabilir miyim göndermeden önce lenovo müşteri hizmetleriyle görüşüp önbilgi almam işe yarar mı ?
yoğunluğa göre 1 ay sürer diye tahmin ediyorum arayıp görüşmende fayda var

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
Tamamdır teşekkür ederim arayıp konuşayım.
Arkadaşlar süreci anlatayım lenovoyla konuştum cihazımı yolladım lakin ekran garanti dışında işlem görüyomuş ve bana işçilik dahil 9000tl fiyat çıkardılar tabii ki de kabul etmedim çünkü çok fazla geldi cihazın yarı parası kadar ekran ücreti istediler aynı zamanda cihazın yazılım ve donanım kontrollerini de istedim drop sorunu olduğu için şuan sadece son kısım için işlem görüyor cihaz geldiğinde devamını anlatırım.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar süreci anlatayım lenovoyla konuştum cihazımı yolladım lakin ekran garanti dışında işlem görüyomuş ve bana işçilik dahil 9000tl fiyat çıkardılar tabii ki de kabul etmedim çünkü çok fazla geldi cihazın yarı parası kadar ekran ücreti istediler aynı zamanda cihazın yazılım ve donanım kontrollerini de istedim drop sorunu olduğu için şuan sadece son kısım için işlem görüyor cihaz geldiğinde devamını anlatırım.
thhye başvurun hocam klavye izleri sizin hatanız değil

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
thhye başvurun hocam klavye izleri sizin hatanız değil
Kullanıma bağlı olarak böyle olduğunu söylüyolar da cidden iz çıkarması da moralimi bozdu hiç böyle bir şey görmemiştim eğer başvurursam cihazı vermem gerekiyor mu üniversite öğrencisiyim bana lazım oluyor.

https://ty.gl/sky4qfwohj ben bununla laptopumu temizliyorum yanında mikrofiber bezi var çok iyi temizliyor. Bir gün silip bir gün silmiyorum.
bu güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıma bağlı olarak böyle olduğunu söylüyolar da cidden iz çıkarması da moralimi bozdu hiç böyle bir şey görmemiştim eğer başvurursam cihazı vermem gerekiyor mu üniversite öğrencisiyim bana lazım oluyor.
o izler bendede vardı sildim geçti

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,343
Üyeler
165,669
Son üye
quuumac
Top Bottom