Fanımı temizledim + yağladım ses sorunu kalktı ama oyunlardaki fpsim aşırı derecede düştü fan büyük ihtimal yavaş çalışıyor ve laptop çok hızlı ısınıyorFana gereksiz para vermek yerine kendin PC'yi açıp fanı temizle bence. Performans için yapıyorsun tahminimce ama fan değiştirmenin / temizlemenin performansa pek fazla katkısı yok.
Uygunsa sıkıntı olmaz.Fanımı temizledim + yağladım ses sorunu kalktı ama oyunlardaki fpsim aşırı derecede düştü fan büyük ihtimal yavaş çalışıyor ve laptop çok hızlı ısınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende sorunun fandan kaynaklandığını düşünüyorum o yüzden başka bir laptop fanını kullansam sorun olurmu?
knk yanlış bilgilendirme yapma fan bozuk olabilir üstelik benimde çok yavaş kaç defa yağladım temizledim ama faydası olmadıFana gereksiz para vermek yerine kendin PC'yi açıp fanı temizle bence. Performans için yapıyorsun tahminimce ama fan değiştirmenin / temizlemenin performansa pek fazla katkısı yok.
Yenilese 80-90 lira hatta 100 de o parayı verdikten sonra çok verim alamaz ki ben o yüzden söyledim dostumknk yanlış bilgilendirme yapma fan bozuk olabilir üstelik benimde çok yavaş kaç defa yağladım temizledim ama faydası olmadı
emin misin eprfonmans a etkisi olmadına?Fana gereksiz para vermek yerine kendin PC'yi açıp fanı temizle bence. Performans için yapıyorsun tahminimce ama fan değiştirmenin / temizlemenin performansa pek fazla katkısı yok.
Etkisi olmaz demedim çok fazla etkisi olmaz dedim. Bizzat kendim yaşadım laptop'daemin misin eprfonmans a etkisi olmadına?