Neler Yeni

Laptop fanı değişimi

Dihy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şükriye Telli
Merhaba laptop fanımı başka bir laptop fanıyla değiştirsem sıkıntı olurmu? Yardımcı olursanız sevinirim

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Fana gereksiz para vermek yerine kendin PC'yi açıp fanı temizle bence. Performans için yapıyorsun tahminimce ama fan değiştirmenin / temizlemenin performansa pek fazla katkısı yok.

Dihy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şükriye Telli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fana gereksiz para vermek yerine kendin PC'yi açıp fanı temizle bence. Performans için yapıyorsun tahminimce ama fan değiştirmenin / temizlemenin performansa pek fazla katkısı yok.
Fanımı temizledim + yağladım ses sorunu kalktı ama oyunlardaki fpsim aşırı derecede düştü fan büyük ihtimal yavaş çalışıyor ve laptop çok hızlı ısınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende sorunun fandan kaynaklandığını düşünüyorum o yüzden başka bir laptop fanını kullansam sorun olurmu?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fanımı temizledim + yağladım ses sorunu kalktı ama oyunlardaki fpsim aşırı derecede düştü fan büyük ihtimal yavaş çalışıyor ve laptop çok hızlı ısınıyor

Bende sorunun fandan kaynaklandığını düşünüyorum o yüzden başka bir laptop fanını kullansam sorun olurmu?
Uygunsa sıkıntı olmaz.

Dihy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şükriye Telli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygundan kastınız laptop'ımda bulunan fanın aynısını kullanmam mı doğru olur?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
knk yanlış bilgilendirme yapma fan bozuk olabilir üstelik benimde çok yavaş kaç defa yağladım temizledim ama faydası olmadı

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
knk yanlış bilgilendirme yapma fan bozuk olabilir üstelik benimde çok yavaş kaç defa yağladım temizledim ama faydası olmadı
Yenilese 80-90 lira hatta 100 de o parayı verdikten sonra çok verim alamaz ki ben o yüzden söyledim dostum

¥usuff

80+ Silver
emin misin eprfonmans a etkisi olmadına?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
emin misin eprfonmans a etkisi olmadına?
Etkisi olmaz demedim çok fazla etkisi olmaz dedim. Bizzat kendim yaşadım laptop'da

Benim laptopum eskiydi arkadaşın ki yeniyse değiştirebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,616
Üyeler
165,382
Son üye
ilkan23
Top Bottom