Neler Yeni

Laptop Fiyatları Düşer mi?

HoYeon Jung

80+ Gold
Düşer mi sizce
Uzun bir zaman lazım. 1-2 içinde düşer demek yanlış olur. Çoğu insanlar yok işte artık düşmeyecek gibi şeyler söylüyorlar PC fiyatları hakkında ancak saçmaladıklarının farkında değiller. Bu durum sadece Türkiye'de değil, Avrupa ülkelerinde de geçerli. Net bir tarih söyleyemem ancak tahminimce 7-8 ay falan diyorum ben. Ancak bilmemiz mümkün değil, Etherium ve Bitcoin'e bağlı.

Nachi

80+ Platinum
Uzun bir zaman lazım. 1-2 içinde düşer demek yanlış olur. Çoğu insanlar yok işte artık düşmeyecek gibi şeyler söylüyorlar PC fiyatları hakkında ancak saçmaladıklarının farkında değiller. Bu durum sadece Türkiye'de değil, Avrupa ülkelerinde de geçerli. Net bir tarih söyleyemem ancak tahminimce 7-8 ay falan diyorum ben. Ancak bilmemiz mümkün değil, Etherium ve Bitcoin'e bağlı.
Olsun onlar yine stok bulmaları yeterli alırlar.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Aga sen ne diyon ya :d
Düşmez kolay kolay bu şekilde devam eder dolar euro beklemeyin bence düşmesini

HoYeon Jung

80+ Gold
Olsun onlar yine stok bulmaları yeterli alırlar.
Aga sen ne diyon ya :d
Düşmez kolay kolay bu şekilde devam eder dolar euro beklemeyin bence düşmesini
Arkadaşlar sanırsam dediğim yanlış anlaşılmış :)
Yani bazıları şey diyor. "Hiç düşmeyecek bu fiyatlar." benim bildiğim kadarıyla böyle bir durum 2018'de de yaşanmış. Ancak sonunda bitmiş. Bu ekran kartı stokları da doları falan geçin de, şu Etherium ve Bitcoin yüzünden böyle değil mi? Tabii ki dolar ve euro fiyatları da etkiliyor da, onlar stoğu etkilemiyor ki. Şuanda stok yok, olanların fiyatlarını da görüyoruz. Eğer yanlışım varsa düzeltin lütfen.

semi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Semih Ada Sağıroğlu
dolara bakıyor fiyatları

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ama mesela 2000 TL lik Kart 5000 oldu diyelim stok sorunu duzelirse 3000 falan olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Osman
Döviz kurundan dolayı teknolojik ürünleri aldığınız andan itibaren kâra geçersiniz.

Tamamen şahsi düşüncem.

Top Bottom