Neler Yeni

Laptop Fiyatları Düşmüyor

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Abdullah abi dolar 2,3 gündür 11tl seviyelerinde. Kaç zamandır laptop alacam ama alamıyorum çok pahalı kuru 14,15,16 dan hesaplıyorlar nolur bir video çekip yardımcı ol bize, 3 gündür dolar 11 seviyelerinde dediğim gibi ama kuru 14,15,16tl den hesaplıyorlar bu adil değil. Dolar 10 kuruş artınca direkt fiyatı arttırıyorlar düşünce düşürmeye gelmiyorlar. Alacağım laptop dolar 8tl iken 9k tl idi. dolar 14 tl olduğunda 15.7k idi, dolar 19 a çıktığında 24k. şu an 11tl dolar laptopun fiyatı: 16k tl. Nolur abi benim gibi bir sürü mağdur olan kişi var bizim için bir video çeker misin bunlar hakkında. (ss leri var önceki açtığım konuda) doların 3 aralıkta 14tl olduğu zaman ve 24k ya çıktığı zamandan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah abi dolar 2,3 gündür 11tl seviyelerinde. Kaç zamandır laptop alacam ama alamıyorum çok pahalı kuru 14,15,16 dan hesaplıyorlar nolur bir video çekip yardımcı ol bize, 3 gündür dolar 11 seviyelerinde dediğim gibi ama kuru 14,15,16tl den hesaplıyorlar bu adil değil. Dolar 10 kuruş artınca direkt fiyatı arttırıyorlar düşünce düşürmeye gelmiyorlar. Alacağım laptop dolar 8tl iken 9k TL idi. dolar 14 TL olduğunda 15.7k idi, dolar 19 a çıktığında 24k. şu an 11tl dolar laptopun fiyatı: 16k TL. Nolur abi benim gibi bir sürü mağdur olan kişi var bizim için bir video çeker misin bunlar hakkında. (ss leri var önceki açtığım konuda) doların 3 aralıkta 14tl olduğu zaman ve 24k ya çıktığı zamandan.
arkadaşlar gelip yüksekten aldılar niye düşükten satsınlar yazmayın lütfen. Teknoloji şirketleri alımları ve satımları dolar üzerinden yapıyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,435
İsim
Diyarhan
Aga adamın yapacağı bir şey yok hem hukuksal yaptırımı yok hemde satıcının cevabı basit. Ben pahalıya aldım neden ucuza satayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
Fiyatlar şak diye düşmez kademeli olarak fiyatlar düşer bekle biraz
İnatla fiyatları düşürmeyenleri cimere şikayet edebilirsin

Vision

80+
Abdullah abi dolar 2,3 gündür 11tl seviyelerinde. Kaç zamandır laptop alacam ama alamıyorum çok pahalı kuru 14,15,16 dan hesaplıyorlar nolur bir video çekip yardımcı ol bize, 3 gündür dolar 11 seviyelerinde dediğim gibi ama kuru 14,15,16tl den hesaplıyorlar bu adil değil. Dolar 10 kuruş artınca direkt fiyatı arttırıyorlar düşünce düşürmeye gelmiyorlar. Alacağım laptop dolar 8tl iken 9k TL idi. dolar 14 TL olduğunda 15.7k idi, dolar 19 a çıktığında 24k. şu an 11tl dolar laptopun fiyatı: 16k TL. Nolur abi benim gibi bir sürü mağdur olan kişi var bizim için bir video çeker misin bunlar hakkında. (ss leri var önceki açtığım konuda) doların 3 aralıkta 14tl olduğu zaman ve 24k ya çıktığı zamandan.

arkadaşlar gelip yüksekten aldılar niye düşükten satsınlar yazmayın lütfen. Teknoloji şirketleri alımları dolar üzerinden yapıyor.
Tepkisini göstermişti birkaç gün önce Instagram'da, yakında video çekebilir bu durum devam ederse.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Abdullah hacıgül: Tmm kardeşim

Tepkisini göstermişti birkaç gün önce Instagram'da, yakında video çekebilir bu durum devam ederse.
Video çekmesi hiçbir şeyi değiştirmez.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Abdullah süper kahraman mı? Ne yapsın adam? Ülkenin hukuk sistemi, adalet sistemi, bürokrasisi her şeyi bozuk. Yolsuzluk, rüşver, kaçakcılık ve suçlar had seviyede.

Vision

80+

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şikayet etmekte istemiyorum mağazalara yazık ama fırsatçılığa dönüştürürlerse bunu hiç üzülmeden şikayet edecem, dediğiniz gibi yapacağım zaten şu an az daha bekleyecem

şikayet etmekte istemiyorum mağazalara yazık ama fırsatçılığa dönüştürürlerse bunu hiç üzülmeden şikayet edecem, dediğiniz gibi yapacağım zaten şu an az daha bekleyecem

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Abdullah hacıgül: Tmm kardeşim

Video çekmesi hiçbir şeyi değiştirmez.

Abdullah süper kahraman mı? Ne yapsın adam? Ülkenin hukuk sistemi, adalet sistemi, bürokrasisi her şeyi bozuk. Yolsuzluk, rüşver, kaçakcılık ve suçlar had seviyede.
Sanıyorumki fırsatçılara birlikte karşı çıkarsak bunu yapamazlar.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sanıyorumki fırsatçılara birlikte karşı çıkarsak bunu yapamazlar.
Dediğin tamamen doğru ama hükümete yetkiyi verip bu duruma getiren de halkın çoğunluğu. Halk bunu istiyor karşılığını da alıyor, arada diğerleri de yanıyor işte bu yüzden demokrasiyi sevmiyorum %51 cahil olsa %49 alim olsa ülkeyi cahiller yönetir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,086
Üyeler
166,878
Son üye
Aktörabi
Top Bottom