Neler Yeni

Laptop fiyatlarındaki artış

Laptop almak için :

• Oy kullanan toplam üye
    13
  • Anket kapatıldı .

Exequies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Açıkel
Malumunuz dünya zor bir süreçten geçmekte ve hem virüsün hem de üretimin merkezinin Çin olması teknoloji alanındaki üretimleri sıkıntıya soktu. Bir süredir yeni bir laptop almak isteyen biri olarak laptop piyasasını takip etmekteyim ve bu üretim sıkıntısından dolayı laptop piyasası da allak bullak olmuş durumda.Dün 5800-6000 bandında olan bir laptop bugün baktığınızda 6500-7000 bandına kadar fırlayabiliyor hatta bazen stoklardan bile kalkabiliyor.Şu anda laptop alıp almamak arasında çok kararsızım fiyatlar yükseliyor , virüs geçsin eski seviyelere döner diye beklerken doların da yükselişiyle bu seviyeleri ararmışız gibi de geliyor.Kısacası laptop alacaklar için zamanlama tavsiyesi bekliyorum , buyurun foruma ?(Edit : dolar 7 bandını zorluyor başka bahara kaldı bilgisayar işi)

Son düzenleme:

Emre Baş

80+ Gold
Maalesef ithal tüm ürünler öyle ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Malumunuz dünya zor bir süreçten geçmekte ve hem virüsün hem de üretimin merkezinin Çin olması teknoloji alanındaki üretimleri sıkıntıya soktu. Bir süredir yeni bir laptop almak isteyen biri olarak laptop piyasasını takip etmekteyim ve bu üretim sıkıntısından dolayı laptop piyasası da allak bullak olmuş durumda.Dün 5800-6000 bandında olan bir laptop bugün baktığınızda 6500-7000 bandına kadar fırlayabiliyor hatta bazen stoklardan bile kalkabiliyor.Şu anda laptop alıp almamak arasında çok kararsızım fiyatlar yükseliyor , virüs geçsin eski seviyelere döner diye beklerken doların da yükselişiyle bu seviyeleri ararmışız gibi de geliyor.Kısacası laptop alacaklar için zamanlama tavsiyesi bekliyorum , buyurun foruma ?
Yaz a kadar bekleyebileceksen bekle.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Sadece laptop değil, tüm elektronik parçalar uçmuş durumda.
22 Martta 2000 TL olan PlayStation 4 şu anda 3400 TL seviyelerinde.
Kesinlikle bu pandemi son bulmadan elektronik cihaz alışverişi yapmaktan kaçınılmalı.

Exequies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Açıkel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaz a kadar bekleyebileceksen bekle.
Şu an halihazırda bir laptopum var ama gpu performansından memnun olmadığım için değiştirmeyi düşünüyordum malum karantina oyun oynamadan geçmez ;) ama galiba beklemek zorunda kalacağım :(

WhoCares

80+ Gold
hazirana kadar beklenmeli benim düşüncem zaten o zaman kadar düzelmezse benim içinde yeni bir makine almak oldukça zor olur :(

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Dolar hem 6,95 hemde dünya çok zor bir süreçten geçiyor. Bu zamanda elektronik bir şey alınmaz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,742
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom