10 dk yap 8x msaada bakımlarını yapmadıysan macun bakımlarını fln yap ayrıca ssdin 256gb flnsa yükselt raminde 8 se yükselt 512gb ssd ve 16gb ram varsa yeterlitest nasıl laptopa ram taksam ssd taksam iyi oluur mu ?
10 dk beklemeden yaptım sıcaklık 61 62 sabitlenince biraktım bu arada 256 m2 gb ssd 1 tb hdd tek slot 16 var bi 16 daha almak istiyorum ve 256 mı değişmem gerek yoksa 1 tb ssd mi aklımda 256 yerine 1 tb ssd almak var ama10 dk yap 8x msaada bakımlarını yapmadıysan macun bakımlarını fln yap ayrıca ssdin 256gb flnsa yükselt raminde 8 se yükselt 512gb ssd ve 16gb ram varsa yeterli
pek bi işe yaramaz oyun için 256gb ssdye gerekli programları ve işletim sistemini kur hddye oyun kur sistem özellikelerin düşük gibi 16gb ram yeterli10 dk beklemeden yaptım sıcaklık 61 62 sabitlenince biraktım bu arada 256 m2 gb ssd 1 tb hdd tek slot 16 var bi 16 daha almak istiyorum ve 256 mı değişmem gerek yoksa 1 tb ssd mi aklımda 256 yerine 1 tb ssd almak var ama
zaten oyle kullanıyorum yeni sistem şart mı oyun oynamak içinpek bi işe yaramaz oyun için 256gb ssdye gerekli programları ve işletim sistemini kur hddye oyun kur sistem özellikelerin düşük gibi 16gb ram yeterli
değil şuanki sisteminiz 1080p oyunlarda düşük-orta grafikler için yeterli ha fps artsın derseniz ram fln hikaye pek bi işe yaramaz bütçeniz varsa yeni sistem mantıklı olurhttps://www.akakce.com/ram/en-ucuz-crucial-16-gb-3200-mhz-ddr4-ct16g4sfra32a-fiyati,812380646.html laptopumdaki ram bu bi tane daha bundan almayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten oyle kullanıyorum yeni sistem şart mı oyun oynamak için
11.sınıfım zaten ders çalışcam ama ailem sistem toplayabilecek parasının oldugunu soyledı ama cok sıcak bakamadım bı taraftan istiyorum ama 30k verip 1 yıl oynayıp bırakırım gibi geldiği içinde boşuna para harcamış gibi hissederim ne yapmalıyım sizcedeğil şuanki sisteminiz 1080p oyunlarda düşük-orta grafikler için yeterli ha fps artsın derseniz ram fln hikaye pek bi işe yaramaz bütçeniz varsa yeni sistem mantıklı olur
boşver o zaman paranı biriktir üniye geçtiğinde daha iyi bi laptop veya masaüstü alırsın bu yeterlidir bende öyle yaptım11.sınıfım zaten ders çalışcam ama ailem sistem toplayabilecek parasının oldugunu soyledı ama cok sıcak bakamadım bı taraftan istiyorum ama 30k verip 1 yıl oynayıp bırakırım gibi geldiği içinde boşuna para harcamış gibi hissederim ne yapmalıyım sizce