Neler Yeni

Laptop garantiye gönderilmeden önce çalıştığına dair nasıl kanıt alınmalı?

Squex

80+ Silver
Arkadaşlar yarın Acer Nitro 16 laptopumu fan ve sıvı metal macun bakımı için garantiye göndermek istiyorum. Aldığımdan beri 6 ay geçti ve hiç bakım yapmadım. Ürünün garantisi "SMS infocomm teknoloji servis LTD. Şti." olarak gözüküyor ve internette o kadar çok kötü yorum var ki garantiye dair, Acer aldığıma pişman oldum. Laptopta herhangi bir sıkıntı yok sadece hep aynı yerde stant üzerinde durduğu için içi toz topladı ve ben bakım için yolluyorum ama bu servis yoktan problem var diyerek bana para çıkaracak ve laptopu bozacaklar diye fena tırsıyorum. Bakşa teknik servis de yok Acer'in. Göndermeden önce eğer bir sorun olursa diye laptopun çalıştığına dair video çekmek istiyorum. Neleri göstermem lazım videoda?

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Yoyoto
Hocam 6 ay olmuş daha göndermenize gerek yok. 1 yıla yaklaştığında ve sıcaklık farkını hissetiğinizde gönderin.

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 6 ay olmuş daha göndermenize gerek yok. 1 yıla yaklaştığında ve sıcaklık farkını hissetiğinizde gönderin.
laptopun arkasına baktığımda fanlarda toz biriktiğini görebiliyorum ve laptopun aldığım ilk güne göre sıcaklık değerleri arttı. Mesela şu an başka bir şey açık değilken size bu mesajı yazarken işlemci sıcaklık derecem 67 derece. Stant üzerinde durmasına rağmen.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Volkan
Arkadaşlar yarın Acer Nitro 16 laptopumu fan ve sıvı metal macun bakımı için garantiye göndermek istiyorum. Aldığımdan beri 6 ay geçti ve hiç bakım yapmadım. Ürünün garantisi "SMS infocomm teknoloji servis LTD. Şti." olarak gözüküyor ve internette o kadar çok kötü yorum var ki garantiye dair, Acer aldığıma pişman oldum. Laptopta herhangi bir sıkıntı yok sadece hep aynı yerde stant üzerinde durduğu için içi toz topladı ve ben bakım için yolluyorum ama bu servis yoktan problem var diyerek bana para çıkaracak ve laptopu bozacaklar diye fena tırsıyorum. Bakşa teknik servis de yok Acer'in. Göndermeden önce eğer bir sorun olursa diye laptopun çalıştığına dair video çekmek istiyorum. Neleri göstermem lazım videoda?
gerek yok bakıma sıvı metal macun gibi değil boş yere niye riske giresin asus gibi bir firma rog cihaza sıvı metali kaldırım macun sürmüş bir firma gerek yok göndermeye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Volkan
laptopun arkasına baktığımda fanlarda toz biriktiğini görebiliyorum ve laptopun aldığım ilk güne göre sıcaklık değerleri arttı. Mesela şu an başka bir şey açık değilken size bu mesajı yazarken işlemci sıcaklık derecem 67 derece. Stant üzerinde durmasına rağmen.
dıştan ince kıl firma ile sil çok az hava tut yeter diye düşünüyorum ve bildiğim kadarıyla zarar vermezsen sökebiliyorsun fanı sök temizle kapat

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Yoyoto
Hocam arka ızgarayı atar mısınız? Mesela benim laptopumda ızgaralar tıkanıyor o zaman çok ısınıyor ama bi süpürge bi fırça yardımıyla çözebiliyorum.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Volkan
alt atarafı açıp videoya göster sonra takıp cihazı aç hepsini videoya çekersen tamam
sanırım hpde garanti dışı kalıyordu bende açınca gitmiyor diye biliyordum da sonra aklıma geldi zamanında notebook vardı hp açacaktım garanti gider dediler yinede açmıştım garanti az diye

Top Bottom