Neler Yeni

Laptop hafıza arttırma

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Taşınabilir Harddisk ile baya performans kaybı yaşarsın.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taşınabilir Harddisk ile baya performans kaybı yaşarsın.
hocam içine gta fortnite gibi oyunlar kurucam 50 gb boş alanım var payday kurulmuyor ve cihazda csgo valorant ets var performans kaybı pek umrumda değil nemli oyunlar zaten m2 ssd de birazda laptopun içindeki fotoları atcam

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
hocam içine gta fortnite gibi oyunlar kurucam 50 gb boş alanım var payday kurulmuyor ve cihazda csgo valorant ets var performans kaybı pek umrumda değil nemli oyunlar zaten m2 SSD de birazda laptopun içindeki fotoları atcam

Kendiniz bilirsiniz. Okuma ve Yazma hızı yüksek hızlı bir HDD alırsınız o zaman. Fakat bu harici oyunları oynamak için. Steam vb. platform kısayol klasörü olarak o HDD'yi göstermeniz gerekir. Bu HDD'yi gösterdiğinizde normal M.2'ye kurulu oyunu oynamayabilirsiniz. Düzeltene kadar.

Yolcu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
adem
Arkadaşlar merhaba, benim de böyle bir sorunum var. Ama eMMC İLE SDkart ile. Soru şu,
Hometech A100 32gb dahili eMMC Notebook cihazıma Samsung Evo 64gb MicroSD kartı taktım.
Dahili belleği 32gb eMMC+64gb harici SD kartı olarak birleştirip tıpkı akıllı cihazlarda olduğu gibi tümleşik yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.
Ürün özellikleri:
Teşekkürler

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba, benim de böyle bir sorunum var. Ama eMMC İLE SDkart ile. Soru şu,
Hometech A100 32eMMC Notebook cihazıma Samsung Evo 64gb MicroSD kartı taktım.
Dahili belleği 32gb eMMC+64gb harici SD kartı olarak birleştirip tıpkı akıllı cihazlarda olduğu gibi tümleşik yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.
Ürün özellikleri:
Teşekkürler
Konu açın

Top Bottom