Laptop harddiskini kasada kullanma

v3ys

80+
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar laptobumu upgrade edip ssd takıcam ve yanına rtx 3070 li sistem topluyorum. Samsung 970 evo plus kullanıcam m2 olarak ve oyun diski olarak laptobumdan çıkan diski kullanmayı düşünüyorum . Laptobumdan cıkan diski kasaya takma olayı nasıl oluyor . Format mı atmam gerekecek cunku suan içinde bazı bilgiler win10 falan kurulu. Kafama takıldı bunu boşaltıp kasamda nasıl kullanacağım ?

Arkadaşlar laptobumu upgrade edip ssd takıcam ve yanına rtx 3070 li sistem topluyorum. Samsung 970 evo plus kullanıcam m2 olarak ve oyun diski olarak laptobumdan çıkan diski kullanmayı düşünüyorum . Laptobumdan cıkan diski kasaya takma olayı nasıl oluyor . Format mı atmam gerekecek cunku suan içinde bazı bilgiler win10 falan kurulu. Kafama takıldı bunu boşaltıp kasamda nasıl kullanacağım ?
İlla format atman gerekmiyor ama win boşu boşuna yer kaplamasın diyorsan format atabilirsiniz ama öyle kullanırım sıkıntı olmaz dersen normal hdd nasıl takılıyorsa Anakart soketletini tak gitsin zaten bios dan hangi hdd veya SSD win kuruluğu olduğunu seçersin diğeri depolama olarak kullanır

• Beğen
Reaksiyonlar: v3ys
Evet diski biçimlendirin, aynı dediğiniz gibi bende laptoptan çıkanı kasama taktım, sistem için ise SSD aldım.

Evet diski biçimlendirin, aynı dediğiniz gibi bende laptoptan çıkanı kasama taktım, sistem için ise SSD aldım.
diski kasaya taktıntan sonra mı biçimlendirecem yoksa laptoptan cıkarmadan mı dostum bilmiyorum da ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,880
Üyeler
188,846
Son üye
erkanca
Geri