Sorun olmaz.Arkadaşlar bende 1 Tb lik laptop da hdd var yeni sistem toplumda şimdilik çok bütçem yok laptop un hdd yi taksam sıkıntı olur mu ilerde ssd ye geçsem
Eyw sagolasin reisSorun olmaz.
O şekilde olması için satışlarda ayrım yapılması gerekir diğe düşünüyorum. Mesela 1TB Laptop için - Masaüstü için gibisinden ama olabilirdeküçük ssd mi öyleyse eğer takmanı tavsiye etmem reis bana göre tabi ben 2 3 tane öyle yaktim onlarin çalişma voltaji var diye biliyorum mesela masaüstüler için olan hdd ler 12v laptop 5v dönüştürücü vs bak ilk önce
ssd ler de sıkıntı yok ama hdd biraz progremli ama sen bilirsin reis ben sadece söyledim benimkiler bozulduO şekilde olması için satışlarda ayrım yapılması gerekir diğe düşünüyorum. Mesela 1TB Laptop için - Masaüstü için gibisinden ama olabilirde
HDD ler cihaz hareket ederse bozulabilen şeyler. Bu yüzden bozmuş olabilirsin. Bende yaktım bir tane .ssd ler de sıkıntı yok ama hdd biraz progremli ama sen bilirsin reis ben sadece söyledim benimkiler bozuldu
30 tl ye dönüştürücü almadiğim için oldugunu düşünüyorum çünkü ben 12 v verdim girişi öyleydi yani ama dönüştürücüde usb 5v oluyorHDD ler cihaz hareket ederse bozulabilen şeyler. Bu yüzden bozmuş olabilirsin. Bende yaktım bir tane .
Özel aparat yardımıyla takabilirsin.Arkadaşlar bende 1 Tb lik laptop da hdd var yeni sistem toplumda şimdilik çok bütçem yok laptop un hdd yi taksam sıkıntı olur mu ilerde ssd ye geçsem