İade edip almicam hocam anlamadınız iade edicem düşmesini beklicrm iyice belki 2 3 ay boyunca almicamIade ediceksin sonra tekrar alıcaksın ucuz diye.Bu sefer yine düşerse ne yapıcaksın? Yine mi iade ediceksin?
Para durucak yaniİade edip almicam hocam anlamadınız iade edicem düşmesini beklicrm iyice belki 2 3 ay boyunca almicam
2-3 ay sonra fiyatlar artarsa ne yapıcaksın? Bence gereksiz işlerle uğraşıyorsun.Devam et kullan laptop'unu.İade edip almicam hocam anlamadınız iade edicem düşmesini beklicrm iyice belki 2 3 ay boyunca almicam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para durucak yani
Ayrıca 3070 ve ryzen 7 5800h olan laptopta LoL de Max 90 110 FPS alıyorum kafayı yedim ondan dolayı da iade etmek istiyorum i7 11800h 3060 li laptopta 300 aliodum2-3 ay sonra fiyatlar artarsa ne yapıcaksın? Bence gereksiz işlerle uğraşıyorsun.Devam et kullan laptop'unu.
Boşuna uğraşma, bu laptop daha fazla düşmez. 1000TL için riske atmaya değmez.
.Ayrıca 3070 ve ryzen 7 5800h olan laptopta LoL de Max 90 110 FPS alıyorum kafayı yedim ondan dolayı da iade etmek istiyorum i7 11800h 3060 li laptopta 300 aliodum
Müşteri hizmetlerini ara o zaman kanka.İçime sinmedi iade etmek istiyorum de.Ama benim bildiğim kadarıyla işletim sistemi yüklendiği için almayabilirler.Ayrıca 3070 ve ryzen 7 5800h olan laptopta LoL de Max 90 110 FPS alıyorum kafayı yedim ondan dolayı da iade etmek istiyorum i7 11800h 3060 li laptopta 300 aliodum
Okey saolunMüşteri hizmetlerini ara o zaman kanka.İçime sinmedi iade etmek istiyorum de.Ama benim bildiğim kadarıyla işletim sistemi yüklendiği için almayabilirler.
Ö.değil kardeşim.Okey saolun