Neler Yeni

Laptop İçin İşlemci değişimi ?

umeyir.a1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ümeyir Atila
Sevgili dostlar elimde eski model bi dizüstü bilgisayar var ben bu bilgisayarda csgo oynamak istiyorum ama bilin bakalım ne eksik
Öncelikle şöyle bir bakarsak malum bilgisayarın özellikeri CPU-Z üzerinden şöyle;
-İntel core i5 480M ve Technology kısmında 32nm yazıyor
-ATİ Mobility Radeon HD 4500 series bu ekran kartının amd'nin sitesinde driverı bile yok
-Şuan 2 Gb ram var fakat boşta bir slot daha mevcut ve anakartım 8 gb'a kadar destek veriyor Desteklenen Bellek Türleri DDR3-800, DDR3-1066 SDRAM
-ve bu elimdeki laptopa kontrol ettim ve i7-640m işlemcisi uyuyor
-Peki şimdi bu işlemciyi temin edip taksam ardından gerekli ram desteğini versem
-tabii ki bu bilgisayardan aman aman beklentilerim yok sadece csgo oynamak istiyorum
-kasmadan oynayabilir miyim yada oynamak için ne yapmam gerek bildirirseniz sevinirim
-Bilgisayar alıcam fakat yaza kadar idareten bunu kullanmak zorundayım.
-fikrinizi paylaşırsanız sevinirim :)
+bu bilgisayardan şuanki mevcut haliyle csgo indirip açtım fakat menüden öteye gidemedim oyundan attı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,653
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Maalesef laptoplarda değişim yapmak mantıklı bir hareket değil. i5 işlemcilerle i7 işlemcilerin termal dizaynı bir değil.

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
laptop yükseltmek hem pahalıya patlar hemde tam performans alamazsın dostum. Eğer hareketli birisi değilsen bence ucuz 2. el bir kasa ondan daha çok performans verecektir sana

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,653
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hiç uğraşmayın derim ben.

umeyir.a1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ümeyir Atila
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E şuan elimdeki bütçeyi çarçur etmeyip yaza kadar lol oynamaya devam edicem o zaman ardından da sıfır güzel bi sistem toplamak en mantıklısı olur sizcede öyle değilmi steamde aldığım oyunlara boşa para vermiş olurum ozaman herkese tşekkürler

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
E şuan elimdeki bütçeyi çarçur etmeyip yaza kadar lol oynamaya devam edicem o zaman ardından da sıfır güzel bi sistem toplamak en mantıklısı olur sizcede öyle değilmi steamde aldığım oyunlara boşa para vermiş olurum ozaman herkese tşekkürler
+1

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ahmet yazıcı
Kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,427
Üyeler
169,295
Son üye
BenAras
Top Bottom